2018.11.24. 15:48:04 9869 327

Leégett az edény? Még megmentheted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csak azért, mert leégett az étel az edényben, még nem kell kidobni az egészet! Véletlenül sem! Főleg a mai világban, amikor minden olyan drága, ki szeretne új edényeket vásárolni.

Edények - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Edények

Nekem sikerült már szenesre égett rizs után is megmenteni egy lábost, így bizom benne, hogy neked is be fog válni az alábbi módszerek valamelyike.

1. módszer

Engedd fel félig vízzel és félig ecettel, majd áztasd be. Hagyd így az edényt, majd időnként egy fa spatulával próbáld meg fellazítani a leégett maradékot. Az ecet segít feloldani az edény faláról. Többször is beáztathatod, ha makacsul leégett az edény, akkor akár növelheted az ecet arányát is.

2. módszer

Töltsd fel forró vízzel a leégett edényt, tegyél bele egy kis mosogatószert, majd tedd vissza a gázra, és hagyd, hadd forrjon fel, majd gyöngyözzön egy darabig. Spatulával fellazíthatod a leégett maradékot. Ismételd, amíg teljesen tiszta lesz az edény.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...