2021.01.23. 17:44:21 7443 194

Le a pulóverrel! – Ezt viseld helyette!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha tél, akkor pihe-puha, meleg pulóver. Karácsonykor, naná, hogy beszállunk a csúnyapulcsi versenybe is! De mivel a hideg évszakban is fő a változatosság, néha azért jól esik kibújni a tipikus téli öltözetből, és valami mást viselni helyette.

Kötött pulcsi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kötött pulcsi

Íme, néhány alternatíva, amit pulóver helyett viselhetsz!

Jöhetnek az ingek!

Lehet csíkos, kockás, egyszínű, fehér. Válassz alá egy egyszínű garbót, vagy trikót és már meg is van a meleg, téli öltözet.

Üdv néktek, kardigánok!

Ha nem szeretnél elszakadni a kötött holmiktól, de a belebújós, „frizuraösszekócolós”, „sminkszétkenős” pulcsikat pihentetnéd, válassz egy pihe és puha kardigánt. Lehet hosszú, rövid, színes, mintás, amihez éppen kedved, hangulatod van!

Szevaztok, kabátkák!

Amit tavasszal kabátként viselsz, azt télen nyugodtan hordhatod a téli kabát alatt, pulóver helyett, egy vékony top fölé. Egy szuper farmerkabát például remek téli viselet lehet télen is.

Mi a helyzet, blézerek?

Ahogy a tavaszi kabátod, úgy egy szuper blézert is viselhetsz, akár télen is, pulcsi helyett.

Hogy állsz a mellényekkel!

Ha szereted a mellényt, pulóver helyett nyugodtan viselheted télen, a nagykabát alá! Blúzzal, pólóval, toppal is csinos lehet.

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...