2017.04.24. 16:42:50 9881 288

Különleges zselé a tartósan szép körmök barátja!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hétköznapokon nagyon ritkán lakkozom ki a körmeimet, mert a mindennapos mosogatás, takarítás miatt naponta kenhetném őket újra. Ha pedig nincs időm lemosni a körömlakkot, kénytelen vagyok egész nap dugdosni a kezeimet. Viszont, hogy rendesen meg tudjam növeszteni a hamar letöredező körmeim, nem ártana egy lakkréteg erősítésnek… Női problémák. ;)

Körömlakkozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömlakkozás

Éppen ezért képedtem el, amikor nemrég megtudtam, hogy a fenti problémáimra már évek óta létezik megoldás! (Na jó, nem túl gyakran megyek el szalonba manikűröztetni. A műkörmöt pedig nem viselem el magamon.) Ti ismeritek már a SHELLAC nevű termékeket? Ha nem, olvassatok tovább!

A SHELLAC egy leoldható UV zselé lakk, ami segít könnyedén elérni a hőn vágyott igényes és ápolt hatást.

Ehhez csak fel kell keresnünk egy az eredeti termékcsaláddal dolgozó szépségszalont, ahol az alapozó manikűrözés (polírozás, fertőtlenítés) után a kézápoló-szakember a sima lakkokhoz hasonlóan felkeni ezt a hipoallergén lakkot a körmökre.

S hogy miért műkörmösnél ajánlott? Nemcsak azért, mert a lakk száradásához UV-fény szükségeltetik, hanem azért is, mert megfelelő szaktudással kell elvégezni a műveletet a kívánt hatásért.

A valóban körömbarát terméket két rétegben ajánlják felvinni a garantáltan egyenletes és karcmentes eredményért. Azért, hogy igazán tartós maradjon a kezelt köröm felülete, végső lépésként egy magas fényű fedőlakkot is szokás ráhúzni. S mit jelent esetünkben a tartós szó? Most kapaszkodjatok meg! 14 nap! Igen, minimum két hét!

A tartósság mellett a SHELLAC lakkok másik nagy előnye, hogy - a gél lakkokkal ellentétben - a kagylókeménységű fedőfelület reszelgetés nélkül könnyedén leoldható a megfelelő oldószerrel. Így a természetes körmök nem károsodnak.

Ráadásul számtalan szín közül választhattok! S míg a tükörfényes lakk a körmötökön tündököl, addig a saját körmötöknek lesz esélye megerősödni és nőni kicsit.

A tapasztalatok csábítóak, így egy próbát megérhet a technológia!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...