2020.03.17. 10:21:07 7857 204

Koronavírus - Ötvenre nőtt a magyarországi fertőzöttek száma
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ötvenre nőtt Magyarországon a koronavírus-fertőzöttek száma kedden.

Vírus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vírus

A koronavirus.gov.hu oldalon azt írták: újabb magyar állampolgároknál és egy külföldinél mutatták ki a koronavírus-fertőzést (Covid-19).

Kiemelték: Magyarországon a diagnosztizált koronavírus-fertőzöttetek száma elérte az 50-et, közülük 9 iráni, 1 brit, 1 kazah és 39 magyar állampolgár. Hétfőn egy második iráni gyógyult is távozott a kórházból.

Emlékeztettek arra, hogy - miként Müller Cecília országos tisztifőorvos hétfőn bejelentette és az adatokból is látszik - a járvány második szakaszához érkeztünk, vagyis az egyedi fertőzések után már megkezdődött a vírus közösségi terjedése. Ez azt jelenti, hogy már nem lehet pontosan megmondani, kitől kapta a fertőzést valaki.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...