2018.12.21. 15:21:04 10780 232

Kevin újratámad - 28 évvel a Reszkessetek betörők után
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Macaulay Culkin újra előadja Kevin szerepét, immár 38 évesen, röpke 28 évvel az első rész bemutatása után! A forgatás apropója a Google Assisten reklámjának elkészítése volt, és - ahogy ez lenni szokott - a filmecske önálló életre kelt a neten.

Macaulay Culkin |fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Macaulay Culkin |fotó: youtube.com

Ha szereted a Reszkessetek betörők filmeket, akkor nézd meg nyugodtan a szezon egyik legjobb reklámját, melyben Macaulay Culkin a Google Assistent segítségével egy teljesen más, modern milliőben "semlegesíti" a rablókat.. :D

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...