2019.04.05. 17:53:07 9242 292

Kevesebb mint 10 nap, és megérkezik "a tél"!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Winter is coming. Közeleg a tél! A mondat, amit minden Trónok harca rajongó számára szállóigévé vált az elmúlt 8 évben. Igen, már 8 éves a sorozat és idén áprilisban beteljesülhet a mondat, ami szinte minden részben elhangzott. Itt az utolsó évad előzetese!

Trónok harca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trónok harca

Nem sok film és sorozat körül van akkora hype, mint a Trónok harca (Game of Thrones) körül, így nem csoda, ha április 14-ét – az utolsó évad első részét ekkor mutatja be az HBO – sokan feljegyezték a naptárjukba. Mi is így tettünk, de amíg a tél közeleg, nézzük meg az előzetest:

A sorozatot már többször ajánlottuk nektek, többek között itt is olvashattok róla>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...