2016.07.18. 15:55:52 12643 279

Készen állsz a nyereményekre? Még mindig tart a nyári játék!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még csak nyár közepe van, így még mindig jó eséllyel csatlakozhatsz a PROAKTIVdirekt nyári nyereményjátékához! Ha pedig már részese vagy a pörgésnek, akkor ne felejts el nap mint nap visszatérni hozzánk!

Boldogság, nyári játék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, nyári játék

Nálunk azt nyerhetsz, amit a legjobban szeretnél! Pénzt!

Nyereményjáték sok van az interneten, de kevés olyan játék létezik, ahol valóban olyan nyereményt nyerhetsz, amire tényleg szükséged van. A PROAKTIVdirekt nyereményjátékában megtalálhatod a hagyományos nyereményeket is, de ezenkívül a negyedéves sorsolások során tényleg azt nyerhetsz, amire a leginkább szükséged lehet: készpénzt, s ebből megvásárolhatod, ami Neked vagy a családodnak kell. Jól hangzik, nem igaz? Mikor lesz a következő negyedéves sorsolás? Jelenleg a PROAKTIVdirekt nyári játéka zajlik, melynek sorsolása 2016. szeptember 15-én lesz. Addig még temérdek időd van, hogy annyi pénzt gyűjts, amennyit csak bírsz. Hiszen az, hogy mennyi pénzt sorsolunk ki a nyertesünk számára, az csak rajta múlik. Minél aktívabb vagy, annál többre számíthatsz, de legfeljebb 10.000.000 Ft-ot sorsolunk ki. Ha most nem nyernél, a sorsolásig gyűjtögetett összeg nem veszik el, sőt, a következő játék során további forintokat adhatsz hozzá aktív részvételeddel.

Játék a játékban

A fő, negyedéves sorsolásokon kívül több nyereményjátékban is részt vehetsz oldalunkon keresztül, s kecsegtető díjakat nyerhetsz. Most például ezeket:

Samsung Full HD Led TV-t, okosórát, Nespresso kávéfőzőt, tabletet és sok más értékes kütyüt. Itt!>>

100.000 Ft értékű DM, Tesco vagy Media Markt utalványt. Itt!>>

Ajándék 5000 Ft-os wellness utalványt. Itt!>>

Még 3 millió forintot! Itt>>

Az extra partnerjátékok köre folyamatosan változik, így érdemes többször visszatérned hozzánk, hogy ne maradj le a legújabb nyerési lehetőségekről sem!

PROAKTIV nyereményjáték tippek:

  1. Lépj be mindennap a profilodba! (1000 Ft-ot írunk jóvá a számládon naponta, ha ezt megteszed.)
  2. Olvasd magazincikkeinket, és növeld a nyereményszámládon látható összeget napi maximum 2000 Ft-tal! Kérj e-mail értesítést itt>>
  3. Keresd a további pénzgyűjtési lehetőségeket az oldalunkon:

- például oszd meg cikkeinket (10.000 Ft/megosztás),
- hívd meg barátaidat (szintén 10.000 Ft-ot kaphatsz, ráadásul, ha egy meghívottad nyer, Te is nyersz!),
- válaszolj kérdéseinkre (3000 Ft/kérdés),
- Regisztrálj partnereinknél is – akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is megnyerhetsz! - Ráadásul, itt további kuponokra, kedvezményekre vagy tárgyi nyereményekre is szert tehetsz!

Nem szeretnél kimaradni a nyereményjátékból? Akkor csatlakozz!

Regisztrálj és/vagy csatlakozz az aktuális játékhoz!

(Ha már regisztrált tag vagy, de még nem vagy biztos benne, hogy csatlakoztál a játékhoz, lépj be a profil oldaladra, és ellenőrizd!)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...