2020.08.17. 13:42:46 8851 257

Kerti dekoráció műanyagból – Gyönyörködj és kreatívkodj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha egyszer egy üzlet beindul – szokták mondani. Így igaz ez például a kertünkkel, udvarunkkal kapcsolatban is. Ha egyszer arra adjuk a fejünket, hogy udvartulajdonosok leszünk, minél szebbnek, gondozottabbnak szeretnénk azt látni. És az sem árt, ha gyönyörű dekoráció díszíti.

Műanyag flakon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Műanyag flakon

Ugyanez a helyzet az erkélyeddel, teraszoddal is. Néha a legegyszerűbb dolgokból születnek a legszebb dekorációk.

Így kreálj kerti szökőkutat néhány műanyag flaskából!

Persze, azért néhány dolog még kell hozzá, ezeket szerezd be, ha a videó láttán kedvet kapnál az elkészítéséhez.

Ha pedig van otthon néhány felesleges műanyag cső…

… akkor mindenképpen készítsd el ezt a gyönyörű kerti dekorációt.

További csodaszép dekorációs ötletekért itt kutakodhatsz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.