2021.03.26. 16:27:08 13235 315

Kedden sorsolunk- akár 10.000.000 Ft -ot is elvihet a szerencsés nyertes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Számoljuk a napokat, hogy a PROAKTIVdirekt életmód klub tagjai közül kisorsolhassuk azt az egy szerencsést, aki akár 10 millió forinttal is gazdagodhat! Miként lehetsz esélyesebb, mit tehetsz még hogy lehetséges nyereményed összege a sorsolásig is gyarapodjon?

Pénzeső - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénzeső

Először is: csatlakozz hozzánk!

Mindenekelőtt ne feledd, hogy a nyereményjátékban való részvételhez regisztrálnod kell, - ha eddig még nem tetted- és érdemes a profilodba nap mint nap belépni, hogy aktivitásaiddal növelhesd a megnyerhető összeget. Olvasd magazincikkeinket, oszd meg őket bátran barátaiddal is, játssz partnereink játékain, és hipp-hopp feljebb tornázhatod a nyereményszámládon található kezdő összeget. Amennyiben már regisztrált tagunk vagy, az aktuális sorsolásban való részvételhez csak be kell jelentkezned.

A keddi sorsolásig még növelheted a nyerési esélyeidet!

A leggyorsabb és legbiztosabb módja annak, hogy növeld nyerési esélyeid, ha beváltasz pár sorsjegyet. A virtuális számládon látható nyereményösszegből vásárolhatsz sorsjegyeket. 1 db 70.000 Ft, amit levon a rendszer a nyereményedből, cserébe: ahány sorsjegyet beváltasz, annyiszor kerül bele a neved abba a bizonyos kalapba!

Hívd meg a barátaidat a nyereményjátékba!

Küldd el a meghívó linkedet emailben, oszd meg a közösségi oldalakon, blogon, vagy bárhol! A meghívódra kattintva regisztrálók után (akik hitelesítették is azt), 10 000 Ft-ot adunk Neked jutalmul. Ezzel növeled a nyerési esélyeidet is, hisz ha olyan nyer, akit Te hívtál meg, akkor Te is megnyered a pénzedet!

Örülünk, hogy tagjaink közt köszönthetünk!

Az összes hasznos nyereménynövelő lehetőségről itt tájékozódhatsz:nyereményjáték

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...