2020.01.11. 13:34:03 8665 295

Karcos? – Házi módszerek apró karcolások ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Telefonon, apró kozmetikai tükrön, kisebb üvegfelületeken keletkező karcok ugyan nem vészesek, de annál bosszantóbbak. A legegyszerűbb lenne elkerülni őket, ám ez sajnos nem mindig kivitelezhető. Eltűntethetőek ezek az apró, bosszankodásra okot adó csíkok?

Telefon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Telefon

Szerencsére a válasz igen, és még csak messzire sem kell mennünk a megoldásért! Irány a konyha, vagy a fürdőszoba!

Ami mindenre jó

Két teáskanál sütőport dolgozz össze alaposan egy teáskanál vízzel, vidd fel a karcos felületre és egy rongy segítségével, körkörös mozdulatokkal kend át vele a problémás részeket!

Védi a körmöd és a kijelződ is!

A karcos részt kend át néhány réteg átlátszó körömlakkal, majd hagyd hatni egy órát. A 60 perc letelte után a maradék lakkot távolítsd el finoman körömlakklemosóval.

Nem csak a fogad csillog tőle

Egy adag fogkrémet egy vattapamacs segítségével vigyél fel a karcos felületre, egy pamut ronggyal dörgöld el a krémet. Többször ismételd meg a műveletet. Arra ügyelj, hogy ne olyan fogkrémet válassz, amiben kis darabkák lehetnek!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...