2014.11.28. 15:05:36 6907 47

Karácsonyi receptjáték
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem képzelhető el a karácsony a Te diós bejglid, mézeskalácsod vagy töltött káposztád nélkül? Van egy bevált karácsonyi recepted, amit imád a család? Vagy csak egyszerűen szeretsz főzni, kísérletezni és újdonságokat felfedezni? Küldd el nekünk a kedvenc receptjeidet és részt veszel az 500.000 forintos nyereménynövelés sorsolásán december 8-án!

Recept játék! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Recept játék!

Ha még nem sikerült olyan sok pénzt összegyűjtened nyereményszámládon, mint szerettél volna, és ráadásul még főzni is tudsz, akkor ez egy kiváló lehetőség, hogy részt vegyél egy bónusz játékban!

A PROAKTIVdirekt Karácsonyi receptjátékot hirdet!

Nincs más dolgod, mint a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre beküldeni a kedvenc receptedet. Ha van saját készítésű fotód, akkor azt is elküldheted nekünk!

A játék szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj, csak saját készítésű képpel!
  2. Több receptet is küldhetsz, de egy játékos csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
  3. A sorsoláson csak regisztrált Proaktív tagok vehetnek részt! Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!
  4. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is! :)
  5. Határidő: a recepteket december 8-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címen.
  6. A legjobb recepteket karácsonyig közzé tesszük itt, a Proaktív Magazinban is!

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt játékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 500.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akit december 9-én kisorsolunk, így a téli nyereményjáték sorsolását már a fél millió forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés! A nyereményjáték további szabályait itt tekintheted meg.

Várjuk a Te kedvenc karácsonyi recepted is!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.