2015.07.08. 13:35:31 4738 167

Jön a vihar, Németországban már kitombolta magát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A forróságnak egy hatalmas vihar vet véget átmenetileg Európában. Németországban és Ausztriában remélhetőleg már túl vannak a nehezén. A HVG információ szerint eddig Európa-szerte 57 ezer villámcsapást mértek.

Nyári vihar - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári vihar

Magyarországot 07.08-án délután négy óra körül fogja elérni a vihar az előrejelzések szerint. A nyugati országrész készüljön fel a heves zivatarokra, jégesőre, felhőszakadásra, széllökésekre és villámokra. A Balaton környékét 18 óra körül, a fővárost 19 óráig fogja elérni a vihar. A keleti ország részben 21 óra körül számíthatnak a zivatarhullám érkezésére.

A hőségben több ember is az életét vesztette, reméljük, hogy a vihar nem okoz nagyobb károkat.

Németország, Framersheim – Tornádó volt?

Forrás: mti.hu, hvg.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...