2015.12.27. 18:47:14 6075 221

Jelek, melyekből arra következtethetsz: már hárman vagytok a kapcsolatban…
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy érzed, valami nem stimmel veletek. Kívülről minden jónak és szépnek tűnik, a barátoknak nem tűnik fel semmi, Te viszont mégis gyanakszol. Ez az érzés, megérzés túlmutat már a szokásos kis női parán. Ha úgy érzed, veszélyben vagytok, figyelj az apró jelekre.

Gyanús jelek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyanús jelek

Persze, ez nem azt jelenti, hogy minden apró késés miatt be kell írnod egy fekete pontot álmaid aktuális tárgyának, de azért vannak apróságok, amikre jobb odafigyelni. Egy friss kapcsolatban még sok minden árulkodó lehet. Tisztázd még az idén, hogy jövőre új lappal indulhass.

Szorgalom vagy túlóra… vagy…?

Időnként előfordul, hogy összegyűlik a munka, és kicsit tovább kell bent maradni… de mindig? Esetleg ennyire szorgalmas lenne…? Sajnos, ez korántsem olyan biztos…

Kevéske ölelés…

Sőt, igazából még egy kevés összebújás, gyengédség is hiányzik az életetekből az utóbbi időben. Kerül Téged, kerüli a gyengéd perceket és a szemkontaktust.

Tükröm, tükröm…

Újabb krémek, újabb parfümök, mindenből a legújabb. És ráadásul rendszeresen használja is. Talán csak Neked akar tetszeni… vagy mégsem?

Tabu!

Legalábbis a telefonja, a számítógépe egy ideje tiltott előtted. Amint megcsörren a kis kütyü, vagy egy újabb üzenet miatt pittyeg, máris rohan ki vele.

Külön utakon…

Végre van egy hétvége, amikor mindketten szabadok lennétek, ki is találtál valami jó kis közös programot, ám ő hirtelen kitalált valami mást. Méghozzá egyedül (?), vagyis leginkább nélküled. Hát, nem szép dolog…

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...