2018.07.03. 18:41:20 9800 310

Itt valami bűzlik! – Méghozzá a mosogatógép!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem egy szerencsés, mosogatógéppel rendelkező hölgyismerősömtől hallottam, hogy ugyan imádja a kis, vagy nem is olyan „kis” masináját, ám sokszor nem tudnak mit kezdeni a belőle áradó kellemetlen szagokkal. Létezik erre valami megoldás?

Mosogatógép - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogatógép

De honnan is jön a kellemetlen szag?

Nagy valószínűséggel a lefolyócsőben, résekben, mélyesésekben megragadt ételmaradékok okozhatják a galibát.

Elkerülhető a bűz?

Naná, hogy igen!

A mosogatógép is igényli a takarítást!

Bizony, bizony legalább kéthavonta!

Üresjárat!

Válassz ki egy magasabb hőmérsékletű programot, és futtasd le „üresen”, vagyis koszos edények nélkül! A magas hőmérséklet hamar elpusztítja a bacikat, egyéb kórokozókat!

Légy alapos!

Ha már egyszer a mosogatógép kitakarítására adtad a fejed, légy alapos! Ne feledkezz meg az evőeszköztartóról sem, de legyen gondod a tömítőgumira, lefolyószűrőre is!

Kell az „előmosás”!

Ha nagyon koszos edénnyel van dolgod, azért azt érdemes elöblíteni, mielőtt a mosogatógépbe kerül!

Hogyan űzhetjük el a bűzt?

Szerencsére, csupán a konyhánkban kell kicsit körülnézni néhány „tutibiztos” megoldás miatt!

Elő a szódabikarbónával!

Szórj két kanálnyi szódabikarbónát a mosogatógépbe és indíts el egy programot! A fehér por semlegesíti a kellemetlen szagokat!

Soha nem okoz csalódást!

Naná, hogy az ecetről van szó! Tegyél egy kis tálkába a szúrós szagú „löttyből”, a tálat tedd a mosogatógép aljára, és indulhat a program. Nem csak a kellemetlen szagokat, de a bacikat, egyéb szennyeződéseket is eltünteti.

Ha nem bírod az ecetszagot!

Akkor jön jól egy kis citrom! Nyomd ki egy citrom levél a mosogatógépbe, a héj is mehet bele, és indíthatod is a programot! Friss illat vár majd, ha a program befejeződött!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...