2021.10.24. 15:21:12 6344 205

Isten éltesse a Skorpió csillagjegyűeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nehezen kiismerhető, de érzékeny emberek e jegy szülöttei. A Skorpiók születésnapjukat október 24-e és november 22-e között ünneplik, és valljuk be, ezt sokszor elég hangosan teszik. Ha valaki, hát a Skorpió tényleg felkavarja maga körül az állóvizet, mellette unatkozni nem lehet. Mit érdemes még tudni róluk?

Skorpió - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Skorpió

Ezért lehet imádni a Skorpiót!

A kemény külső meglepő módon nagy érzékenységet takar. Azt is mondják, hogy egy Skorpiót csak egy másik Skorpió tud igazán megérteni, de azért ezt a fajta szenzitivitást a Bikák is nagyszerűen tudják kezelni. Egy Skorpió mindenét képes odaadni annak, akit mélyen a szívébe zár. Szinte a végletekig képes elmenni a szeretett személyért. Nála nincs köztes állapot, lényegében vagy szeret, vagy gyűlöl. Bármelyik érzelmi skálán is szerepelj nála, az garantált, hogy őt sosem fogod elfelejteni. Mérhetetlenül izgalmas és mély érzésű csillagjegy. Elképesztő hatással tud lenni másokra, többek között azzal, hogy mindig képes talpra állni, és teljesen megújulni. Hatalmas akaraterővel rendelkezik, így szinte a lehetetlen sem „lehetetlen” számára. Egy lehengerlő, karizmatikus jegy. Imádja megfigyelni az embereket, de ez a megfigyelés megértéssel is párosul. Mivel kiválóan működik a megérzése, szinte bárkinek a veséjébe lát. Hozzá bármilyen titokkal fordulhat az ember, hiszen a titoktartásban is verhetetlen. Egy Skorpióban csak úgy dúlnak az energiák, képtelenség rá nem felfigyelni, káprázatosan intenzív személyiség.

Amiért türelem kell hozzá…

Hát, bizony a Skorpió a korábban említett vesébe látás képessége okán, ott mar beléd, ahol a leggyengébb vagy! Mikor teszi mindezt? Ne feledd, hogy egy extrémen érzékeny lelkületű emberrel van dolgod, és bizony, ha te visszaélsz ezzel a nemes szemlélettel, ne várj tőle szentimentális reakciót. Azonban képes a megbocsátásra, de a felejtéssel vannak problémái. A kulcsmondata: „Birtokollak, de te engem nem birtokolhatsz.” Elég önfejű, házsártos és bosszúálló is tud lenni. Természetesen a végtelenül magas birtoklási vágyán túl. Sajnos ezen tulajdonságából fakadóan, a féltékenységet is igen mesteri hozzáértéssel tudja művelni. Kifejezetten veszélyes, ha a cinizmusról és a szarkazmusról van szó. Az övön aluli megjegyzései vérlázítóak tudnak lenni. Azonban, ha erre nem szolgálsz rá, lényegében nincs okod a pánikra. A lényeg, hogy ne akard őt birtokolni, ne akard őt átverni, és ne beszélj mellé! Tudniillik, ezeket kifejezetten utálja!

Végezetül egy Skorpió szemlélet: „Dobj a farkasok közé és a vezérükként térek majd vissza” - ismeretlen

Forrás: zsozirisz.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...