2015.02.03. 07:30:00 8104 60

Ingyenes balesetbiztosítás – nem kérdés, hogy megéri-e!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A balesetbiztosításoknak soha nem volt még olyan létjogosultsága, mint ma. Rohanó világunkban sajnos a kapkodásból és sietségből adódó balesetek szinte elkerülhetetlenek. Jó, ha legalább amiatt nem kell aggódnia a családnak, hogy miből fedezi az esetleges károkat, jövedelemkiesést és kezeléseket. A PROAKTIVdirekt ingyenes balesetbiztosítással gondoskodik klubtagjairól, hogy Te mindig biztonságban érezhesd magad.

Kifizetik a biztosítást - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kifizetik a biztosítást

Klubtagjaink már 2013 óta élvezik az AIG biztosítások előnyeit

Sajnos a 2013-as fekete év volt a PROAKTIVdirekt életmód klub tagjainak, ami a baleseteket illeti. 104 kárkifizetés történt, ebből 3 végzetes baleset volt, 2 esetben pedig maradandó rokkantságot állapított meg az orvos. Előbbi esetekben 4 millió forint, utóbbiaknál másfél millió forint körüli térítési összeget fizetett ki a biztosító.

2014-ben ez a balszerencse hullám szerencsére elkerülte a PROAKTIVdirekt tagjait, de sajnos így is sok súlyos eset volt. Egy esetben a maradandó látáskárosodás mértéke és a szükséges kórházi kezelés a kifizetett összeget jóval 1,7 millió forint fölé tornázta. Sajnos a csonttörések, kórházi ellátást igénylő balesetek száma majdnem 200 volt. Az esetek 10%-ban 100 ezer forintot is meghaladta a biztosító kifizetése, ami mindig súlyos sérülést feltételez és komoly jövedelemkiesést.

Összességében örömteli, hogy mind több PROAKTIVdirekt klubtagot sikerült biztosítani balesetek esetére, akik összetételükben az egész országot jól reprezentálják.

Valódi segítség a bajban

Természetesen biztosítás és biztosítás között is van különbség, ha szélesíteni szeretnénk a védelmi kört, és nagyobb kifizetést szeretnénk kapni baleset esetén, akkor érdemes 1-2 ezer forintot rászánni havonta. Az AIG biztosító Aranyfokozatú balesetbiztosítását úgy tervezték, hogy baj esetén érzékelhető segítséget jelentsen a kifizetés. Nem hiszünk a néhány ezer forintos szolgáltatási összegekben, így nem csoda, hogy a PROAKTIVdirekt tagoknak fizetett károknál 5-ből 4 esetben 10.000 forintnál nagyobb összeget fizettünk ki, átlagosan 55.000 forintot.

2015-re azt várjuk, hogy elkerülik a súlyos balesetek az ügyfeleinket, és hogy nagyságrendileg 300 esetben fogunk kárt fizetni.

Ingyenes balesetbiztosítás klubtagjainknak

Csatlakozz a PROAKTIVdirekt klubhoz és Neked is automatikusan jár egy ingyenes AIG balesetbiztosítás a tagság mellé! Igényeld az alábbi kérdésre válaszolva, és ne feledd megosztani ezt az információt ismerőseiddel sem!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...