2018.09.11. 08:12:51 9075 285

Illatozz egész nap! Tippek és trükkök a parfümözéshez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztosan te is ismersz olyan személyt, aki belépve egy szobába nyomban megtölti a levegőt jellegzetes illatával, ami még akkor is ott lebeg, amikor ő már elhagyta a teret. Hogy te is hasonló hatást érhess el, nem muszáj több tízezreket költened egy erős illatú parfümre - amivel esetleg épp az ellenkezőjét éred el. Praktikusabb megoldások is szóba jöhetnek.

Kellemes parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kellemes parfüm

Első lépésként szerezz be egy olyan illatot, amelyikkel teljes mértékben azonosulni tudsz! Ez azért olyan fontos, mert ezentúl ez lesz a személyes védjegyed. (Ne feledd, a „parfum” megnevezésű termékek jóval koncentráltabb illatúak, mint a „toilette” permetek!)

A jó minőségű parfümök illatát pedig meghosszabbíthatod vagy felerősítheted néhány ügyes kis trükkel!

Egy csepp kókuszolaj

A parfüm kulcsfontosságú helyekre - azaz csuklóra, nyaki ütőérre, bokára, térd- és könyökhajlatra – történő fújása előtt kenj egy icipici kókuszolajat a bőrödre. Ez azért lesz számodra hasznos, mert az illatrészecskék az olajbázisba kapaszkodva tovább megtapadnak a bőrödön. Tehát az illat tovább tart.

Parfümolaj a hajra

Feladat: A parfümöd jellegzetes összetevőjének illatához passzoló parfümolaj felkutatása, majd annak egy minél naturálisabb illatú samponba történő csepegtetése. A csodásan illatozó hajzuhatag egy hajmosás során már el is készül!

Rétegezés

Hogyan erősítheted tovább jellegzetesnek kiválasztott illatodat? A parfümmel harmonizáló testápoló és öblítő használatával! Jól látod! Az öblítő is éppolyan fontos, mivel ennek eltérő illata befolyásolhatja a belőled áradó illat milyenségét. Ha nem találsz megfelelőt, inkább használj öblítőként ecetet vagy más semleges/természetes szert.

+1 tipp:

A csípős és fűszeres ételek miatt az izzadság erősebb szagúvá válik, így azt nehezebb lesz elfedned. Fontos eseményekre készülve tartsd természetes testszagodat is illatosan és egyél inkább friss zöldséget és gyümölcsöt!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...