2019.01.11. 15:26:58 8795 299

Így tedd praktikusabbá a hálód télvíz idején!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Január. Nálam egyenlő a hosszú, sötét éjszakákkal és a rövid, hideg nappalokkal. Ilyenkor az ember legszívesebben ki sem kelne a jól bemelegített ágyból. Milyen rossz érzés, amikor a fárasztó munkanap után a kihűlt takaró alatt kell dideregnünk! Ennek elkerülése érdekében tegyük melegebb hangulatúvá a hálószobát!

Hálószoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hálószoba

A hőérzet egy nagyon fontos tényező, hiszen senki sem szeret megsülni vagy esetünkben fagyoskodni az otthonában. Nem túl költséges módon tehetünk a melegség érzetéért néhány egyszerű praktikával is:

Számold fel a hideg padlót!

Már az is jobb közérzetet biztosíthat, ha nem a csupasz (és hideg, brr) padlón kell az ágyadig lépkedned. Tegyél egy jó puha szőnyeget minimum oda, ahol fel- és le szoktál szállni az ágy oldalánál.

Védd a fejed!

Nincs, vagy nem szövetből van az ágyad fejtámlája? Érdemes a hűvös érzetet keltő falnál egy sűrű szövésű anyaggal leborítani a fejtámlát.

Elő a tündérfényekkel!

A teljes mennyezeti világítás nem hangulatos, sőt, ridegséget is sugározhat a hideg fényű villanykörte. Éppen ezért praktikusak a sárgásabb, meleg fényű kis pilácsok.

Semmi pucc, csak a flanel!

Nyilvánvaló okokból érdemesebb melengető anyagokkal körül venned magad. Nyugodtan száműzd az ágyadból nyárig a selyemágyhuzatot!

Szerelkezz fel polár takarókkal!

A takaród és közéd is ékelődhet, vagy melegítheti csak a fázós talpadat, a puha anyag jólesően körül fog ölelni.

Még, még, még, ennyi nem elég…!

Csalhatsz még több hőt a hálóba egy lábmelegítő segítségével is! Vagy, ha nem ódzkodsz a magasabb villanyszámlától, akkor vásárolj olajradiátort egy megbízható gyártótól.

Az áthűlt ablaktáblák felől érkező hideg levegőt pedig a súlyos sötétítő függönyök fogják le a legegyszerűbben. Ezzel a kiegészítővel egyúttal más hangulatot is adhatsz a helyiségnek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...