2015.05.10. 11:00:02 9145 239

Így tarts rendet az autódban – 5+1 egyszerű trükk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy női autó (kis túlzással) olyan, mint egy női táska: általában apró, de 1000 dolog belefér, és mindig az van a "legalján", vagy a legeldugottabb helyen, ami éppen kell, de nagyon. Retikül fronton most nem segíthetünk, de megkísérlünk néhány tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy tarts rendet az autódban.

Csomagtartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csomagtartó

Csak egy-két(-három-négy) apróságra kell odafigyelned, hogy patyolattisztaság és káprázatos rend legyen a járgányodban.

1. Éljenek a ládák, dobozok!

Kapni már összecsukható formában is őket, de maradhatsz a hagyományos ládánál is. Ha ezekben tartod a dolgodat, nem lesz káosz a csomagtartódban sem.

2. A mindent elnyelő zárható tasakok

Tartsd jól zárható tasakokban a sebtapaszt, zsebkendőt, a gyerekek kedvenc, autóban használt apró „utazós” játékait, illetve minden olyan kisebb méretű dolgot, amikre ha hirtelen van szükség, nagy gondot okozna, ha az autóban szétszóródva kellene őket megkeresni.

3. A bármit befűző lefűző

A fontosabb, autóhoz tartozó iratokat tedd egy lefűzős mappába, amiből gyorsan elő tudod varázsolni, ha kellenek.

4. Pohárból zsebkendőtartó?

Igen, lehetséges. Talán Nálatok is akad gyorsétteremben kapható, tetővel rendelkező pohár. A tetejére vágj egy nagyobb lyukat és tett bele a zsepiket úgy, hogy a sarkuknál fogva összeérjenek és a legfelső csücske kilógjon a pohárból.

5. Apróságok helye

Tartsd az apróbb dolgokat, mint a bevásárlókocsiba való pénzérméket, fülhallgatót, szemüveget kisebb „tálkákban”, tálcán.

+1 Karabiner a kapaszkodóra

Persze, a kapaszkodó elsősorban kapaszkodásra szolgál, de egy karabinerrel bővíthető a funkciója. Így (ha a hátsó ülésen nem utazik senki) akaszthatunk rá esernyőt, bevásárlószatyrot, esetleg kabátot, blézert.

Forrás:goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...