2015.05.10. 11:00:02 9312 239

Így tarts rendet az autódban – 5+1 egyszerű trükk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy női autó (kis túlzással) olyan, mint egy női táska: általában apró, de 1000 dolog belefér, és mindig az van a "legalján", vagy a legeldugottabb helyen, ami éppen kell, de nagyon. Retikül fronton most nem segíthetünk, de megkísérlünk néhány tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy tarts rendet az autódban.

Csomagtartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csomagtartó

Csak egy-két(-három-négy) apróságra kell odafigyelned, hogy patyolattisztaság és káprázatos rend legyen a járgányodban.

1. Éljenek a ládák, dobozok!

Kapni már összecsukható formában is őket, de maradhatsz a hagyományos ládánál is. Ha ezekben tartod a dolgodat, nem lesz káosz a csomagtartódban sem.

2. A mindent elnyelő zárható tasakok

Tartsd jól zárható tasakokban a sebtapaszt, zsebkendőt, a gyerekek kedvenc, autóban használt apró „utazós” játékait, illetve minden olyan kisebb méretű dolgot, amikre ha hirtelen van szükség, nagy gondot okozna, ha az autóban szétszóródva kellene őket megkeresni.

3. A bármit befűző lefűző

A fontosabb, autóhoz tartozó iratokat tedd egy lefűzős mappába, amiből gyorsan elő tudod varázsolni, ha kellenek.

4. Pohárból zsebkendőtartó?

Igen, lehetséges. Talán Nálatok is akad gyorsétteremben kapható, tetővel rendelkező pohár. A tetejére vágj egy nagyobb lyukat és tett bele a zsepiket úgy, hogy a sarkuknál fogva összeérjenek és a legfelső csücske kilógjon a pohárból.

5. Apróságok helye

Tartsd az apróbb dolgokat, mint a bevásárlókocsiba való pénzérméket, fülhallgatót, szemüveget kisebb „tálkákban”, tálcán.

+1 Karabiner a kapaszkodóra

Persze, a kapaszkodó elsősorban kapaszkodásra szolgál, de egy karabinerrel bővíthető a funkciója. Így (ha a hátsó ülésen nem utazik senki) akaszthatunk rá esernyőt, bevásárlószatyrot, esetleg kabátot, blézert.

Forrás:goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.