2015.12.12. 14:02:41 8229 342

Így szabadulj meg a vízkőtől, szinte örökre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs is annál szívet melengetőbb 2 perc az ember életében, mint amikor a frissen „vízkőtelenített” mosogatójában gyönyörködik. Bizony, ez az öröm röpke, szinte percekben mérhető, mert amint újra megnyitjuk a csapot mondjuk a következő mosogatásnál, gyümölcs- vagy zöldségmosásnál, már oda is a csillogás.

Vízkő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vízkő

Hogy gyakrabban gyönyörködhessünk a látványban, legalább naponta meg kellene szabadítani a mosogatónkat a vízkőtől. Ám ez rendkívül idő-, energia- és türelemidényes. És hát, egy idő után a pénztárcánk is megunná, hogy állandóan vízkőoldóra költünk. A legtöbbünk maximum hetente egyszer képes elvégezni ezt az embert próbáló házimunkát.

Apró trükk, ami megkönnyíti a dolgunkat

Nos, ha Te is szeretnéd megkönnyíteni a dolgodat, ne légy rest kipróbálni a következő egyszerű, de nagyszerű trükköt. Ehhez végy egy textil konyharuhát (lehetőleg olyat, amit másra már nem szeretnél használni), nedvesítsd be ecettel és tedd a „rongyot” a csapra, a csap köré, a mosogató szélére, illetve a mosogatóba, vagyis a problémás helyekre. Hagyd ott állni néhány óráig. Meglátod, a vízkő hipp és hopp, tartósan eltűnik.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...