2020.07.26. 18:00:02 13492 384

Így pompázzon az orchideád! – Szokatlan trükk a szép virágokért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, bármennyire is szeretem a pompázatos virágait, nálam még orchidea nem borult virágba. Szerencsére nem azért, mert nem bírta a kiképzést, hanem mert amint megkaptam őket, máris költöztettem szegényeket anyukámhoz. Ott biztonságosabb nekik!:-)

Orchidea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Orchidea

Általában mindig virágokba borulnak ezek a szépséges növények, ám mostanság mintha még az eddigieknél is szebb virágaik lennének. Hogy hogyan?

Mindenről a fokhagyma tehet

Pirítós esetén elengedhetetlen, és valljuk be, egy levest, pörköltet, vagy bármilyen szószt is képes feldobni néhány gerezd fokhagyma. De hogy még az orchidea is szebben virágzik tőle? Bizony, ilyen is van!

Így készíts fokhagymás csodavizet az orchideádnak!

Ehhez végy egy liter vizet, amit forralj fel, majd hagyj kihűlni. Ha ez megvan, 2-3 gerezd fokhagymát zúzz össze, tedd a vízbe, és így hagyd állni minimum 1 napig. Szűrd le, aztán öntsd egy tálba, amibe aztán beleférnek majd az orchideák, cserepestől. Hagyd, hogy annyi vizet felszívjanak, amennyire szükségük van, majd vedd ki őket és hagyd, hogy ontsák magukból a szépséges virágokat. Hetente egyszer érdemes megismételni a műveletet!

Forrás: agraroldal.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...