2019.09.25. 12:48:59 9559 192

Így igazítsd a tusvonalat a szemformádhoz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az aktuális szépségtrendek a tekintetben hasonlítanak a divathoz, hogy feltétlenül nem mindenkinek állnak jól. Éppúgy meg kell ismernünk, és el kell fogadnunk arcunk apró hibáit is, mint az alakunkét. Ezután pedig már gyerekjáték kihozni belőle a maximumot.

Tusvonal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tusvonal

Koncentráljunk először a szemre. Az enyém például túlságosan kerek, szeretek úgy sminkelni, hogy keskenyebbnek tűnjön. Ebben nagy segítségemre van a szemhéjtus.

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen a tökéletes tusvonal szemformánként?

„Kapucnis” szem és ázsiai szemforma:

Amikor a szemhéj gyűrődése nem látható nyitott szemmel, ami a szemhéj túlzott lelógásából adódik. A nyitott szem külső sarkából kezd el kifelé húzni a tusvonalat, majd zárd be a szemed és egy vékony vonallal folytasd a szemed sarkából a belső szemzug felé. Amennyiben szükséges, a vonal tetszés szerint megvastagítható.

Közel ülő (kis) szemek:

A felső pillasor felett húzott tusvonalat kissé húzd túl a szem külső sarkánál, de úgy, hogy az inkább felfelé íveljen. Ezután egy nagyon vékony vonallal húzz a tussal vonalat az alsó pillasor kétharmadától kezdve kifelé. A két vonal között maradjon távolság, mert az összezáródó vonalakkal pont az ellenkező hatást érnénk el, mint amit szerettünk volna.

„Szomorú” szem:

Bánatos tekintetről akkor beszélünk, amikor a külső szemsarok lejjebb esik a belsőnél. Ekkor optikailag felfelé kell húznunk a külső részt. A belső sarokból a külső sarok felé húzzunk egy kissé kiszélesedő vonalat, amit a szemöldökünk végénél semmiképpen se húzzunk tovább! A vonal legvégét pedig ismét vékonyítsuk vissza. Az írisz színével harmonizáló feketétől eltérő szín is segít a kellő hatást elérni.

Kerek szemforma:

Ez esetben praktikus nem egészen a belső szemzugtól elkezdeni a szemhéjtust, inkább hagyjuk ki a szem belső egynegyed részét. A legjobb, ha inkább kívülről befelé haladva vékonyítjuk el a vonalat az előbb említett pontig bezárólag. Ennél a nem teljes szemet fedő tusvonalnál szóba jöhetnek a fényesebb és neon árnyalatok is.

Mandula alakú szem:

A szinte tökéletes ovális szem, keskeny sarkokkal. Nyugodtan hangsúlyozzuk ki a szem teljes hosszát, már a pillasor nélküli teljes belső szemzugra is felvihető a festék extra vékonyan, hogy aztán az normál vastagságban végigfusson a pillasor egészén, a szem külső sarkánál pedig húzhatjuk bátran addig, ahol a szemhéj ránca kezdődik.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...