2018.03.26. 09:33:30 12015 385

Így adjon el autót apróhirdetési oldalon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma már igen népszerű az autó értékesítés az autó apróhirdetés oldalakon, hiszen azokat nagyon sokan nézik. Egyre többen választják ezt a megoldást, hiszen korántsem olyan körülményes mintha egy kereskedésbe vinnénk be, ahol számtalan papírmunka vár ránk és azt is lehet, hogy teljesen feleslegesen. Egy autókereskedésben nagyon sok az eladásra szánt gépjármű, így a konkurencia is nagy. Ha mi magunk fogunk bele az autó értékesítésébe, akkor talán sokkal gyorsabban vevőt találhatunk rá.

Autó eladási tippek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autó eladási tippek

Autó apróhirdetés sok helyen lehetséges

Mi mégis a maxapro.hu apróhirdetési oldalt ajánljuk, ha autó apróhirdetés a cél. A hirdetési portálon a járművek kategória alatt lehetőség nyílik a település szerinti keresésre. Érdemes ezért a hirdetésben pontosan bejelölni a meghirdetett autó helyét, hiszen senki sem szeret több száz kilométert utazni azért, hogy egy autót megtekintsen, vagy megvásároljon.

Ezzel a beállítással tényleg azokat a potenciális vásárlókat lehet elérni, akik el is jönnek megtekinteni az autót. A hirdetésben érdemes minden fontos adatot szerepeltetni, hiszen azok alapján hozzák meg döntéseiket a vásárlók.

Az autóról több képet is fel lehet tölteni, így még a belülről készített fotó is segíthet az értékesítésben. Akár 13 képet is fel lehet tölteni egy-egy eladásra szánt gépjárműről. Az elérhetőségi adatokat is minél jobban ki kell tölteni, azaz érdemes telefonszámot és címet is megadni. Az érdeklődők, így azonnal telefonálni tudnak, hogy időpontot egyeztessenek vagy kérdéseket tegyenek fel.

Minél gyorsabb kommunikációs megoldást kínálunk fel, annál nagyobb az esélye a sikernek. A képek mellett egy különleges lehetőséget is felkínál az apróhirdetési oldal, ez pedig a videófeltöltés lehetősége. Ezzel mindenképpen érdemes élni, ha van lehetőségünk videófelvétel készítésére.

Így adj el autót!Így adj el autót!

Készítsük fel az autót az eladásra

Minden gépjárművet eladás előtt érdemes felkészíteni, azaz átellenőrizni, esetleg olajszintet nézni. Akik ezt nem tudják megtenni, azok egy szervízbe is bevihetik, ahol biztosak lehetünk abban, hogy mindenben segíteni tudnak. Mielőtt a hirdetéshez feltöltendő képeket vagy a videót elkészítenénk, mindenképpen mossuk le a kocsit és takarítsuk ki belülről.

Nem érdemes piszkos autóról képeket feltölteni, hiszen az ahelyett, hogy vonzaná, taszítani fogja a vásárlókat. A vásárlók érkezése előtt mindig nézzük meg, hogy a gépjárművel minden rendben van-e.

Próbáljuk meg beindítani és ellenőrizzük le a fényszórókat is, hogy az ablakmosófolyadék tartályban van-e folyadék. Természetesen ezt leginkább azoknál a járműveknél kell megtenni, amelyek vagy hétvégi autóként üzemelnek vagy egyáltalán nincsenek használatban. Ma már nagyon sokan eladják a használaton kívüli gépjárműveket, hiszen az adók sokakat elrettentenek és tényleg csak a szükséges autóparkot tartják meg.

Az apróhirdetés feladása során figyeljünk oda, hogy minden adatot pontosan adjunk meg, hiszen egy-egy elütés miatt akár látogatókat is veszthetünk. Ha mégis elrontanánk valamit a hirdetésben, akkor lehetőségünk van a hirdetéseim menüpont alatt a módosításokat elvégezni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindennapi pénzügyeink és aggodalmaink

A pénzzel kapcsolatos szorongás a legtöbbek számára ismerős, hiszen ma kis túlzással elmondhatjuk: minden e körül a csere- és fizetőeszköz körül forog. Ettől válik függővé az élethelyzetünk, életminőségünk, egzisztenciánk, jól(l)étünk. Eleve a pénzhez való hozzáállásunk, az erről való gondolkodásunk kultúrafüggő. Ez utóbbi alátámasztására elegendő, ha felidézzük a mára klasszikussá formálódott meglátást, mely szerint: az angolok „csinálják”, a franciák „nyerik”, a magyarok pedig „keresik” a pénzt. Min változtathatunk?

Ez a süti annyira egyszerű, hogy akár a gyerkőc is elkészítheti!

A kevert sütemények a lustább, de édesszájú, profi vagy amatőr szakácsok legjobb barátai! Csak dobálj össze néhány alapanyagot egy tálba, keverd meg egy kicsit, és hopp, már mehet is a sütőbe! Ezek a sütemények olyanok, mint egy apró kis csoda: a semmiből egyszerre finom édesség kerekedik, ráadásul a mosogatás is minimális.

Az élelmiszerek további drágulását okozhatja a klímaváltozás

A klímaváltozás jelentős hatást gyakorol a világ mezőgazdaságára, a környezeti változások együttesen további tartós élelmiszer-inflációt okozhatnak a jövőben, amelyet adaptációval, a mezőgazdasági öntözési rendszerek korszerűsítésével, új stressztűrő növényfajták nemesítésével, továbbá precíziós eszközökkel lehet kivédeni - írta az MCC Klímapolitikai Intézet kutatója friss cikkében.