2018.03.26. 09:33:30 11891 385

Így adjon el autót apróhirdetési oldalon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma már igen népszerű az autó értékesítés az autó apróhirdetés oldalakon, hiszen azokat nagyon sokan nézik. Egyre többen választják ezt a megoldást, hiszen korántsem olyan körülményes mintha egy kereskedésbe vinnénk be, ahol számtalan papírmunka vár ránk és azt is lehet, hogy teljesen feleslegesen. Egy autókereskedésben nagyon sok az eladásra szánt gépjármű, így a konkurencia is nagy. Ha mi magunk fogunk bele az autó értékesítésébe, akkor talán sokkal gyorsabban vevőt találhatunk rá.

Autó eladási tippek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autó eladási tippek

Autó apróhirdetés sok helyen lehetséges

Mi mégis a maxapro.hu apróhirdetési oldalt ajánljuk, ha autó apróhirdetés a cél. A hirdetési portálon a járművek kategória alatt lehetőség nyílik a település szerinti keresésre. Érdemes ezért a hirdetésben pontosan bejelölni a meghirdetett autó helyét, hiszen senki sem szeret több száz kilométert utazni azért, hogy egy autót megtekintsen, vagy megvásároljon.

Ezzel a beállítással tényleg azokat a potenciális vásárlókat lehet elérni, akik el is jönnek megtekinteni az autót. A hirdetésben érdemes minden fontos adatot szerepeltetni, hiszen azok alapján hozzák meg döntéseiket a vásárlók.

Az autóról több képet is fel lehet tölteni, így még a belülről készített fotó is segíthet az értékesítésben. Akár 13 képet is fel lehet tölteni egy-egy eladásra szánt gépjárműről. Az elérhetőségi adatokat is minél jobban ki kell tölteni, azaz érdemes telefonszámot és címet is megadni. Az érdeklődők, így azonnal telefonálni tudnak, hogy időpontot egyeztessenek vagy kérdéseket tegyenek fel.

Minél gyorsabb kommunikációs megoldást kínálunk fel, annál nagyobb az esélye a sikernek. A képek mellett egy különleges lehetőséget is felkínál az apróhirdetési oldal, ez pedig a videófeltöltés lehetősége. Ezzel mindenképpen érdemes élni, ha van lehetőségünk videófelvétel készítésére.

Így adj el autót!Így adj el autót!

Készítsük fel az autót az eladásra

Minden gépjárművet eladás előtt érdemes felkészíteni, azaz átellenőrizni, esetleg olajszintet nézni. Akik ezt nem tudják megtenni, azok egy szervízbe is bevihetik, ahol biztosak lehetünk abban, hogy mindenben segíteni tudnak. Mielőtt a hirdetéshez feltöltendő képeket vagy a videót elkészítenénk, mindenképpen mossuk le a kocsit és takarítsuk ki belülről.

Nem érdemes piszkos autóról képeket feltölteni, hiszen az ahelyett, hogy vonzaná, taszítani fogja a vásárlókat. A vásárlók érkezése előtt mindig nézzük meg, hogy a gépjárművel minden rendben van-e.

Próbáljuk meg beindítani és ellenőrizzük le a fényszórókat is, hogy az ablakmosófolyadék tartályban van-e folyadék. Természetesen ezt leginkább azoknál a járműveknél kell megtenni, amelyek vagy hétvégi autóként üzemelnek vagy egyáltalán nincsenek használatban. Ma már nagyon sokan eladják a használaton kívüli gépjárműveket, hiszen az adók sokakat elrettentenek és tényleg csak a szükséges autóparkot tartják meg.

Az apróhirdetés feladása során figyeljünk oda, hogy minden adatot pontosan adjunk meg, hiszen egy-egy elütés miatt akár látogatókat is veszthetünk. Ha mégis elrontanánk valamit a hirdetésben, akkor lehetőségünk van a hirdetéseim menüpont alatt a módosításokat elvégezni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.