2019.10.20. 17:30:55 7778 277

Igazi vénasszonyok nyara várható továbbra is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Száraz, napos, meleg idő várható a jövő héten is. Hétfőn akár 28 fok is lehet, s a továbbiakban is csak néhány fokkal lesz hűvösebb - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Hétfőn döntően napos idő várható fátyolfelhőkkel, csapadék nem lesz. Az ország nyugati, északnyugati harmadán erős lehet a szél. A leghidegebb órákban 8-16 fok között alakul a hőmérséklet, de a kevésbé felhős, szélcsendes helyeken ennél hidegebb is lehet. Napközben 23-28 fokig melegszik a levegő.

Keddre, szerdára és csütörtökre virradó éjszaka többfelé képződhet köd, amelyből előfordulhat szitálás. Napközben napos, alapvetően csapadékmentes idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet kedden 6-13, szerdán 5-12, csütörtökön 5-13 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet kedden többnyire 22-27, szerdán 20-26, csütörtökön 21-27 fok között alakul, ugyanakkor a tartósabban ködös tájakon ennél pár fokkal hűvösebb lesz.

Pénteken és szombaton a köd délelőtt feloszlik, majd gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. A minimumhőmérséklet mindkét nap 5-11 fok között valószínű. A nappali maximumok pénteken 21-26, szombaton 19-24 fok között alakulnak.

Vasárnapra virradó éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet napközben csak lassan, nehezen oszlik fel. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb szitálás fordulhat elő. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11, a legmagasabb hőmérséklet 16-22 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...