2018.05.07. 20:56:06 9879 318

Idén is lesz Belvárosi Kutyafesztivál a felelős állattartás jegyében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egész napos családi program keretében hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Vigyél Haza Alapítvány és Lipótváros önkormányzata szombaton, az Olimpia Park sétányán megszervezett Belvárosi Kutyafesztiválon.

Fekete Havanese kiskutya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fekete Havanese kiskutya

Az alapítvány és az V. kerület a felelős állattartásra és a gazdátlan állatok örökbefogadására is biztat a családi napon, ahol a kutya-gazda fotózás mellett kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, kisállat-fizioterápiás bemutatók, mikrochip-leolvasás és -regisztráció, kutyakereső alkalmazás, kutyás ügyességi játékok és kvízjátékok is várják az érdeklődőket - közölték a szervezők az MTI-vel.

Az első 100 jelentkező gazda kutyája nevével és a saját adataival gravírozott kutyabilétát kap ajándékba.

Az eb nélkül érkezők délelőtt az alapítvány önkénteseinek segítségével kipróbálhatják a kutyasétáltatást, de bemutatkozik az első kutyabarát bank- és benzinkúthálózat is.

A programokat a Czinege Banda gipsy swing zenéje színesíti.

A rendezvénnyel párhuzamosan, a kerület önkormányzata szervezésében Belvárosi Családi Pikniket is tartanak, amelynek keretében gyerekprogramokkal, zenés és kézműves foglalkozásokkal, valamint játszótéri és sportprogramokkal várják az érdeklődőket.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...