2015.05.22. 19:56:55 7087 299

Icipici ház - Maximális helykihasználás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha kis házban élsz, valószínűleg minden szegletét ki szeretnéd használni. Így tett a portlandi Lina Menard is, akitől rengeteg ötletet elleshetsz. Mi minden fér bele egy alig 30 négyzetméteres mini házikóba?

Forrás: Tiny House Giant Journey - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forrás: Tiny House Giant Journey

Írtunk már mesebeli házikókról, amiket ténylegesen használnak. Most belülről is megnézhetsz egy ilyen icipici házat, ahol a helykihasználást csúcsra járatták!

Trükkök apró házakhoz

A bejáratnál, az ajtó fölött egy tároló van, ami igaz összenyomja az egyébként sem túl nagy előszobát, de amikor innen belépünk a házba sokkal nagyobbnak érezzük a teret. Ebben segít a tetőablak is.

A lépcsőzetes szekrény, fiókokkal például nemcsak tárolásra szolgál, hanem lépcsőként is funkcionál, ahonnan a felső szekrényeket is könnyű elérni.

Forrás: Tiny House Giant JourneyForrás: Tiny House Giant Journey

Az ágy egyben pihenő sarok is, és kihúzható - a konyhapult és a fagyasztó tartja meg -, alatta tároló szekrény található

A konyhaszekrény teljes hosszúságában elfoglalja az egyik falat, a felső kis szekrények tárolóként üzemelnek. A kis alapterületű házban a felső részeket is maximálisan kihasználják. Asztalként egy nagy fiók és egy hatalmas deszka funkcionál.

Igaz, a zuhanyzó még nincs teljesen kész, de az is nagyon praktikus lesz. Használaton kívül Lina le fogja fedni, és ülőhelyként szolgál majd például a cipő levételekor. A zuhanyrózsát egy szekrényben rejtette el.

Ami igazán hihetetlen: még egy macskának is van hely Lina "Lucky Penny" nevű házikójában.

Nézd meg videón az aprócska házat és rejtekhelyeit!

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...