2015.04.04. 19:30:00 8431 312

Hugh Jackman játszhatja Pál apostolt egy készülő amerikai filmben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hugh Jackman ausztrál színész alakíthatja Pál apostol szerepét a Warner filmstúdió új filmjében - adta hírül a Deadline.com internetes portál.

z Apostle Paul (Pál apostol) című filmben Jackman mellett olyan hírességek is szerephez juthatnak, mint Matt Damon és Ben Affleck. A forgatókönyvet Matt Cook írja.

Pál apostol nem tartozott Jézus eredeti 12 apostola közé, hanem farizeusból és a keresztények üldözőjéből vált a kialakuló keresztény egyház egyik meghatározó személyiségévé, miután a damaszkuszi úton Krisztus megjelent neki.

A folyton úton lévő "népek apostola" több keresztény közösséget alapított szerte a Római Birodalom területén. A hagyomány a Újszövetség 27 írása közül 14-et az ő nevéhez köt.

2014-ben több, vallási témákat ábrázoló film is komoly sikereket aratott, többek között Christopher Spencer Isten fia című mozija és az Igazából mennyország (Heaven is for Real) című amerikai filmdráma.

A 46 éves Hugh Jackman következő, várhatóan utolsó X-men-filmjét 2017. márciusában mutatják be a mozikban, emellett szerepet vállalt a P.T. Barnum cirkuszalapító életét bemutató The Greatest Showman On Earth című filmben is.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...