2018.08.12. 16:25:58 9902 303

Hőség - A következő napokban is kánikula várható
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A következő napokban néhol ismét 35 fokig melegedhet a levegő, a hét második felében is csak kissé mérséklődik a kánikula, maradnak a 30 fok körüli maximumok. Emellett sok lesz a napsütés, csak helyenként várható zápor, zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Hétfőn sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű. Több helyen megélénkül, helyenként meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 14-20, a legmagasabb hőmérséklet 31-35 fok között valószínű. A tartós hőség miatt hétfőre Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Kedden is sok napsütés várható. Szórványosan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon alakulhat ki zápor, zivatar. Előbb a Dunántúlon, majd estére már a Tiszántúlon is megerősödik a szél. Zivatar környékén viharos széllökés is lehet. A leghidegebb órákban 15-22 fok lehet. Napközben a Dunántúlon 26-30, máshol 31-35 fokig melegszik a levegő.

Szerdán több órára kisüt a nap. Helyenként, legnagyobb eséllyel a Tiszántúlon és északkeleten fordulhat elő zápor, zivatar. A légmozgás megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon megerősödik. A minimumhőmérséklet 13-20, a maximumhőmérséklet 27-32 fok között alakul.

Csütörtökön napos idő várható, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 13-20 fok lesz. Napközben 27-32 fokig melegszik a levegő.

Pénteken, szombaton és vasárnap is napos idő várható, helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet pénteken 14-21, szombaton 15-22, vasárnap 14-21 fok között valószínű. A nappali maximumok pénteken 28-33, szombaton és vasárnap 27-32 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...