2021.12.08. 09:30:00 4752 178

Hogyan viselj pirosat stílusosan az ünnepi időszakban is?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vörös szőnyeg és mikulásvirág? Idén karácsonykor bizony minden szem rád fog szegeződni, ha könnyedén viseled a piros színű ruhádat! Ez a ragyogó szín ugyanis mindent gyönyörűvé és derűssé varázsol.

Ünneplés pirosban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünneplés pirosban

Kivéve, ha túlzásba esel! Hogy ne nézzünk ki úgy az ünnepek alatt, mint egy közhelyes Mikulásné, lessünk el stílusos titkokat a divatházak és a kifutók világából! Tedd félre Szilveszterig a flitteres ruhácskát, Karácsony környékén sokkal kifinomultabb megjelenésre lesz szükséged.

A piros, ha kosztüm…

Egy modern blézer, akár hozzá illő nadrággal, vagy szoknyával kombinálod, mindenféle merevség nélkül hordható. Lezser lehet az outfited, ha sportosabb cipővel és keényelmes pólóval társítod. Az elegancia rajongói pedig maradhatnak a fekete és ünnepélyes blúzoknál, természetesen magassarkú cipővel vagy bokacsizmával kiegészítve a megjelenésüket.

A piros, ha csipke…

Különleges eseményekre különleges ruha dukál! Egy életkorodnak és testalkatodnak megfelelő, áttört csipke ruhában szabadon kifejezheted romantikus lelkületedet. Ha extra könnyedségre vágysz, válassz hozzá egy lapos topánt. Valószínűleg tűsarkakon lehetnél a leglégiesebb, de a kényelem sok mindent felülír.

A piros, ha kabát…

Klasszikus vagy modern szabású? Hosszú vagy rövid fazonú? Bármelyikre is essen a választásod, piros színben még ütősebb lesz a télikabát is! A piros ráadásul nem olyan kényes, mint a tisztaságot sugárzó bézs és a fehér, na és a feketénél mindenképpen izgalmasabb!

A piros, ha kiegészítő…

Ha ódzkodsz attól, hogy nagy felületen viseld ezt a vibráló színt, akkor se mondj le róla! Egy kifinomult (és természetesen piros) kézitáska hosszú évekig jó szolgálatot tehet azzal, hogy életre kelti a pasztell színű és a kis fekete ruháinkat. A gyönyörű lábbelik szerelmesei pedig ragadják meg az ünnepi alkalmat és ne csak tűsarkúból, de strapabíró sportcipőből is szerezzenek be egy vadítóan pirosat!

A piros, ha rúzs…

Félsz, hogy nevetséges lennél egy piros rúzst használva? Ne tedd! Csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálnod! Kérj szakértői tanácsot arról, hogy bőrtónusodhoz a hidegebb vagy a melegebb árnyalat illik-e jobban! De arra vigyázz, hogy tartós legyen a hatás, mert a száj körvonalán kifutva és a fogakon nem túl szép látvány semmilyen szín sem, hát még a piros!

Forrás: www.divine.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Fel a kalappal! Elegáns védelem a fejnek

Érdekes, hogy egészen a XVII. század beköszöntéig egyetlen úri hölgy sem viselt kalapot. Viseltek azonban a cselédasszonyok, az alsóbb rétegekhez tartozó fiatal lányok, majd a későbbiek folyamán a városi polgárság hölgyei is. Ezután már nem kellett sok ahhoz, hogy a pompás kalapok belopják magukat a nők budoárjaiba, így előszeretettel viselték azokat séták, cukrászdázás, díszes vacsorák, vendéglők, teadélutánok idején, vagy éppen udvarlók fogadásakor. Nem csoda hogy a fejfedő-eleganciának ma is sokan hódolnak.

Miért éri meg a fehér szandált beköltöztetni a cipős szekrénybe?

A nyári periódus egyik lábbeli sztárja a szandál. Ez tény. Ám az is tény, hogy a fehér bőr variáns népszerűbb, mint valaha. Utánajártunk, hogy mi a siker titka!