2016.05.14. 17:35:35 10617 244

Hétköznapi huncutságok – Így lesz több a szex hétfőtől péntekig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Beilleszteni a hétköznapok rohanásába egy kis összebújást szinte lehetetlen. Minden hétfőn megfogadjátok, hogy ezen a héten ez másként lesz, aztán hirtelen csütörtök, aztán péntek, a hétvége elillan és megint eltelt egy hét gyengéd órák nélkül. Pedig „csak” egy kis tervezés kérdése az egész…

Fiatalító szex - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fiatalító szex

Vannak a közös életnek olyan szakaszai, amikor az embernek kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy esténként elcsábítsa kedvesét. A munka, a gyerekek, a mindennapok problémái… Bizony, néha nagy „meló” megdolgozni az intim percekért, órákért.

Megéri!

Azonban minden ezért tett erőfeszítés megéri majd, az itt „befektetett” munka a kapcsolat, közös élet későbbi szakaszában meghozza gyümölcsét.

De mit tehetünk, hogy több legyen?

Fő a változatosság!

Ha van rá lehetőségetek, tűnjetek el egy éjszaka, vagy akár néhány nap erejéig a világ szeme elől. Egy hangulatos hotelszoba, egy romantikus hétvégi házikó, vagyis a változatos helyszínek sokat dobhatnak a kapcsolaton.

Készülj! Lepd meg magatokat!

Talán emlékszel még, milyen hévvel készültél anno egy-egy randira: epilálás, mindenféle kenceficék, szexi fehérnemű, csini ruha. Igyekezz egy kis időt szakítani ezekre most is! Lepd meg magatokat egy új illattal, egy csinos fehérneművel. Meghozza a kedveteket és változatossá teszik az együttléteket.

Elő a naptárral!

Talán furcsán hangzik, de jelöljetek ki egy (illetve igény szerint több) estét, ami így hivatalosan is „összebújós estévé” lép elő. Készüljetek tudatosan az estére, hangolódjatok lélekben, testben, mindenhogy! (Azért jelöljetek ki „esőnapot” is, de azért igyekezzetek tartani magatokat az eredeti tervhez.:-))

Használjátok a fantáziátokat!

A rutin, a megszokott mozdulatok nem biztos, hogy hosszútávon a kedvetekre tesznek majd. Találjatok ki új pozíciókat, osszátok meg egymással fantáziáitokat, esetleg álmaitokat. A naptárban rögzített időpontokat is feldobja egy-két fantáziadús ötlet.

Nyissatok az újdonságokra!

Ha úgy érzitek, szükségetek van rá, mindketten vevők vagytok rá, beszerezhettek különböző szexuális játékszereket. Az azért fontos, hogy beszéljétek meg, egyik ne döntsön a másik nélkül, hátha nem úgy sikerül a meglepetés, ahogy tervezte az egyikőtök.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.