2014.06.04. 19:00:00 4657 22

Hát ez nekem kínai! Így hangzik számunkra egy idegen nyelv
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán a fenti gondolat sarkallhatta a filmben szereplő fiatal lányt arra, hogy megossza (kicsit vicces formában) tapasztalatait azzal kapcsolatban, hogy hogyan is hangzik egy-egy idegen nyelv. Érdekes, hogy angol és angol között is mekkora különbség lehet. Kicsit sajnáljuk, hogy a magyar nyelv bemutatásával nem próbálkozott, de lehet, túl nagy falat lenne ez még számára.

Nyelvek hangzása | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyelvek hangzása | Fotó: youtube.com

Egy kis motiváció

Sokan a nyarukat szentelik annak, hogy a diplomához, munkához szükséges nyelvtudást és nyelvvizsgát megszerezzék, leküzdve ezzel egy nem kis akadályt. Nekik (és persze Mindenkinek, aki nevetni szeretne egy kicsit) szánjuk ezt a videót, kikapcsolódásként és talán egy kis ösztönzésként.

Kitartás, a nyelvtanulás az egyik leghasznosabb tevékenység, és ahogy a következő videóban is láthatjuk, szórakoztató is lehet.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...