2021.09.30. 17:30:00 10574 244

Hallgass a belső órádra! Energiakeringés a "szervtájóló" óra szerint 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A biológiai szervóra az emberi test szerveihez ad kézzel fogható útmutatót: Megadja, hogy mikor melyik meridiánban, azaz energiacsatornában áramlik legerősebben a csinek nevezett életerő energia. Ismeretével feltérképezhetők a bennük lezajló energiafázisok, ami elengedhetetlen a napi rutinunk és alvási szokásaink helyes kialakításához.

Biológiai szervóra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Biológiai szervóra

Az első 12 órás ciklus telítettségi csúcspontjai tegnap röviden bemutatásra kerültek, de nem maradunk sokáig adósak a nap második felében történő energiaáramlás ismertetésével sem.

Hogyan alakul szerveink működése a szervtájoló óra alapján?

Délelőtt 11 és 13 óra között: a szív aktív időszaka

A szív egész nap friss vért pumpál a szervekbe, de ekkor a legintenzívebb és jobban táplálja a szellemünket is. Az ebben az időszakban történő, minimum fél és maximum 1 órás pihenés, már rendkívül jó hatással lesz erre a szervünkre. A szunyókálás után viszont rendesen mozgassuk át tagjainkat a megfelelő véráramlás biztosításának érdekében.

Délután 13 és 15 óra között: a vékonybél aktív időszaka

Egyik legnagyobb immunszervünk, a vékonybél számára ez az időszak az egész napi tápanyag-szabályozás szempontjából fontos. Az ebédet javallott még 13 ó előtt elfogyasztanunk, hogy a vékonybél aktívabb időszakában már hasznosulhasson a bevitt tápanyag. Ilyenkor inkább már joghurtot, kefirt és jótékony bélbaktériumokat tartalmazó készítményeket fogyasszunk.

Délután 15 és 17 óra között: a húgyhólyag aktív időszaka

A húgyhólyag energiája ekkor a maximumon van, ilyenkor bátran igyunk több folyadékot: vizet, gyógyteát és levest, azonban semmiképpen sem tartsuk vissza vizeletünket, mert a húgyhólyag rugalmasságának csökkenése káros következményekkel járhat - a férfiaknál akár prosztatagyulladást is okozhat.

Este 17 és 19 óra között: a vese aktív időszaka

A vese tárolja a szervek esszenciális energiája mellett a szexuális energiát is. a vesénket úgy tehermentesíthetjük ilyenkor, hogy vacsorára ne fogyasztunk túl sós és zsíros ételeket, mivel idővel magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek alakulhat ki emiatt.

Este 19 és 21 óra között: a szívburok aktív időszaka

A szívburok védi a szívünket, ami a vitalitásunk kulcsa. Ilyenkor komoly fizikai aktivitás végzése helyett kezdjünk el felkészülni az esti lefekvéshez, különben álmatlanságban lehet részünk. Az esti étkezés után azonban rendkívül jótékony hatása van egy laza 40 perces sétának az emésztés javításáért és a szív védelmének érdekében.

Este 21 és 23 óra között: a hármas melegítő meridián időszaka

A hagyományos kínai orvoslás szerint ez a törzs felső, középső és alsó részének hőháztartására van hatással és erősen befolyásolja lelkiállapotunkat. Ez az időszak a relaxálásról és a szexuális együttlétről kellene, hogy szóljon, amely után az alvás pihentető hatású lesz.

Forrás: www.drchenpatika.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...