2015.12.18. 14:32:06 4502 136

Hajápolás: Hogyan készíts gyorsan lágy esésű hullámokat?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valakinek egyenes haja van, akkor egészen biztos, hogy göndör vagy legalább hullámos hajra vágyik, és fordítva... Az egyenes hajúaknak ott volt eddig a dauer (egészen kiment a divatból...), a hajcsavarók és a hajsütővas. Időigényesnek és macerásnak hangzik, nem igaz? Nos, néhány kreatív csajtól most ennél gyorsabb és praktikusabb technikákat leshetünk el.

Hajsütés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajsütés

Persze gyakorlat teszi a mestert, és lehet, hogy elsőre nem lesz kész a szuper hullámos haj 5 perc alatt, ám többszöri próbálkozás után, már biztosan menni fog neked is. Szóval ne gondold, hogy ez a hajstílus rengeteg extra időt vesz igénybe, van olyan módszer is, amihez még hajsütőre sincs szükség.

1. Hullámok hosszú hajhoz – hőkezelés nélkül

2. Először kösd copfba, utána használd a hajsütőt!

3. Háromféle módszert is megnézhetsz magadnak!

4. Hullámok félhosszú hajhoz egy hajvasalóval

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...