2017.03.15. 14:57:02 13956 300

Hadd szerezzünk Neked egy boldog tavaszi pillanatot: 1 hét van a sorsolásig!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyakorlatilag egy hét van hátra a sorsolásig (na jó, ma még 8 nap, de mire olvasod ezt a cikket, már jóval kevesebb), így éppen itt az ideje, hogy buzdítsunk egy kicsit, hiszen az, hogy mennyit nyerhetsz meg a március 23-ig sorsoláson, csak rajtad múlik! Mi drukkolunk!

Boldog tavaszi nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog tavaszi nap

Növeld a megnyerhető összeget partnerajánlatainkkal!

Azon játékosok között, akik részt vesznek partnerakcióinkban, 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki március 23-án, így a szerencsés már egy növelt összeggel várhatja a végső nyertes kisorsolását. Lássuk, milyen partnerakciókkal várunk titeket:

1. Jó lenne lecserélni a család autóját? Itt egy Seat Leont nyerhetsz egy gyors játékkal>>

2. Húsvét előtt jól jöhet egy 300.000 Ft értékű MediaMarkt vagy Tesco utalvány, nem igaz? Idekattintva megnyerheted!>>

3. S ha még nagyobb esélyt szeretnél a nyerésre, itt egy 100.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány lehet a Tiéd!>>

4. Itt is lehetőséged van 100.000 Ft értékű DM vagy Tesco vagy Media Markt utalvány megnyerésére>>

5. Átmeneti pénzügyi gondjaidra segítséget nyújthat a Megújuló hitel, 3 hónapig 0%-os kamattal!>>

Ha már minden partnerakciónkban részt vettél, akkor is van lehetőséged tovább növelni a virtuális számládon látható összeget! Például így:

Oszd meg cikkeinket a Facebookon!

Azok a játékosok, akik megosztják a PROAKTIVdirekt életmód magazin cikkeit 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést sorsolunk ki, és ez még nem minden! Ha valaki a te megosztásod révén találja meg klubunkat, és regisztrál, akkor 10.000 Ft-ot jóváírunk neked! Sőt, ha esetleg nyer nálunk, akkor vele együtt Te is nyerni fogsz! Érdemes tehát népszerűsítened a nyereményjátékot és magazinunkat is, hiszen így megsokszorozhatod nyerési esélyeidet!

További tippek az online nyereményjátékhoz!

  1. Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz csak azzal, ha mindennap ellátogatsz hozzánk. (Mindig lépj be a profilodba, hogy jóváírhassuk.)
  2. Cikkeink elolvasásával naponta akár 2000 Ft-ot is hozzácsaphatsz virtuális számládhoz, cikkenként 500 Ft-tal növeljük a megnyerhető összeget. Kérj érdeklődési köreidnek megfelelő e-mail értesítést a legújabb cikkekről>>
  3. Töltsd ki kérdőívünket, és 3.000 Ft-tal növeljük a megnyerhető összeget - kérdésenként! +1. Amennyiben ezen a sorsoláson nem Te nyernél, akkor sincs okod csüggedni, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Csatlakozz most>>

A következő sorsolás időpontja: 2017 március 23.

Sok szerencsét!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...