2017.03.15. 14:57:02 15856 303

Hadd szerezzünk Neked egy boldog tavaszi pillanatot: 1 hét van a sorsolásig!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyakorlatilag egy hét van hátra a sorsolásig (na jó, ma még 8 nap, de mire olvasod ezt a cikket, már jóval kevesebb), így éppen itt az ideje, hogy buzdítsunk egy kicsit, hiszen az, hogy mennyit nyerhetsz meg a március 23-ig sorsoláson, csak rajtad múlik! Mi drukkolunk!

Boldog tavaszi nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog tavaszi nap

Növeld a megnyerhető összeget partnerajánlatainkkal!

Azon játékosok között, akik részt vesznek partnerakcióinkban, 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki március 23-án, így a szerencsés már egy növelt összeggel várhatja a végső nyertes kisorsolását. Lássuk, milyen partnerakciókkal várunk titeket:

1. Jó lenne lecserélni a család autóját? Itt egy Seat Leont nyerhetsz egy gyors játékkal>>

2. Húsvét előtt jól jöhet egy 300.000 Ft értékű MediaMarkt vagy Tesco utalvány, nem igaz? Idekattintva megnyerheted!>>

3. S ha még nagyobb esélyt szeretnél a nyerésre, itt egy 100.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvány lehet a Tiéd!>>

4. Itt is lehetőséged van 100.000 Ft értékű DM vagy Tesco vagy Media Markt utalvány megnyerésére>>

5. Átmeneti pénzügyi gondjaidra segítséget nyújthat a Megújuló hitel, 3 hónapig 0%-os kamattal!>>

Ha már minden partnerakciónkban részt vettél, akkor is van lehetőséged tovább növelni a virtuális számládon látható összeget! Például így:

Oszd meg cikkeinket a Facebookon!

Azok a játékosok, akik megosztják a PROAKTIVdirekt életmód magazin cikkeit 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést sorsolunk ki, és ez még nem minden! Ha valaki a te megosztásod révén találja meg klubunkat, és regisztrál, akkor 10.000 Ft-ot jóváírunk neked! Sőt, ha esetleg nyer nálunk, akkor vele együtt Te is nyerni fogsz! Érdemes tehát népszerűsítened a nyereményjátékot és magazinunkat is, hiszen így megsokszorozhatod nyerési esélyeidet!

További tippek az online nyereményjátékhoz!

  1. Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz csak azzal, ha mindennap ellátogatsz hozzánk. (Mindig lépj be a profilodba, hogy jóváírhassuk.)
  2. Cikkeink elolvasásával naponta akár 2000 Ft-ot is hozzácsaphatsz virtuális számládhoz, cikkenként 500 Ft-tal növeljük a megnyerhető összeget. Kérj érdeklődési köreidnek megfelelő e-mail értesítést a legújabb cikkekről>>
  3. Töltsd ki kérdőívünket, és 3.000 Ft-tal növeljük a megnyerhető összeget - kérdésenként! +1. Amennyiben ezen a sorsoláson nem Te nyernél, akkor sincs okod csüggedni, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Csatlakozz most>>

A következő sorsolás időpontja: 2017 március 23.

Sok szerencsét!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.