2019.02.07. 17:20:21 11107 298

Ha pénzre van szükséged - alternatív „hitelek“
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A személyi kölcsönkonstrukciók napjainkban fénykorukat élik, ami nem csoda, hiszen míg alig néhány éve körülményesebb volt hozzájuk jutni, mára már igen kevés dokumentumigényléssel, rugalmas kölcsönopciókkal és gyors ügyintézéssel állnak a hiteligénylő ügyfelek rendelkezésére a különféle bankok. Ám vannak más megoldások is…

Pénz kölcsönbe? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénz kölcsönbe?

Nehézségek, váratlan eseményekkel járó kiadások, megbetegedés, tárgyaink, eszközeink károsodása, és a sort folytathatnánk, életünk hívatlan (és valljuk be: nem túl kellemes) vendégei közé sorolódnak. Ám, mi tagadás, ezek a problémásnak titulálható szituációk mind megoldást, minél előbbi orvoslást igényelnek. Sokan a bankok személyi- és gyorskölcsöneit veszik igénybe mindehhez, hiszen a szabad felhasználású kategóriába tartozó hitelpéldányokhoz jutáshoz nem szükséges sem önerővel, sem pedig ingatlanfedezettel előállnunk biztosíték gyanánt, az egyetlen garancia a havi szinten kapott nettó jövedelmünk (melynek mértéke a hitelbírálat során nagyot nyom a latban). Minden hitelkibocsátó pénzintézet külön nyomtatványokban hívja fel ügyfelei figyelmét az alapos vizsgálódásra, a pénzügyi helyzet figyelembe vételére, tudniillik biztosítani szükséges a havi törlesztőrészlethez szükséges összeget a 12-től 84 hónapig terjedő futamidő lejártáig.

Milyen alternatív megoldások állnak még a rendelkezésünkre szükség esetén? Az átmeneti pénzzavar nem szégyen, ám az emberek nagytöbbsége leginkább privát ügyként, titokban (legfeljebb egy-két bizalmas és egy pénzügyi tanácsadó financiális akcióba történő bevonásával) szereti kezelni az „efféle” helyzeteit. Amennyiben Ön nem élne a hitelkibocsátó intézmények széles kínálatával, ugyanakkor sem barátait, sem pedig rokonait nem „zaklatná” jelen státuszával, életbe léptetheti az alábbi néhány opcionális megoldások valamelyikét.

Autófedezetes hitel

Amennyiben rendelkezik személygépkocsival és gyorskölcsönre lenne szüksége, az autófedezetes hitel is megoldást jelenthet az Ön számára. Nem, nem szükséges lemondania autójáról, avagy személyes fémretiküljéről mindehhez. Az általános kocsival szembeni elvárás: legyen jó állapotban és ne legyen több 14 évesnél. Az autója fogja képezni a hitel fedezetét (ami, gondoljunk csak bele: legrosszabb esetben – azaz törlesztés-elmulasztás során, legfeljebb – elárvereződik, ám mégsem a családi fészekről van szó…).

Záloghitel

Abban az esetben érdemes ezt az opciót választani, ha gyorsan (relatíve) kis összegű pénzmennyiségre van sürgősen szükség. Amennyiben a birtokában van néhány értékesebb ékszer, műtárgy, esetleg értékpapír a csereügylet során, előre meghatározott időre zálogba adhatja mindezen értékeit, melyeket később (pénzügyi helyzete jobbra válásakor) akár vissza is igényelhet. Ez egy igen diszkrét és gyors megoldása a pénzzűrzavar-kezelésnek.

Munkáltatói kölcsön

Ezen hitelalternatíva keretében Ön mint munkavállaló a munkáltatójától igényelhet egy bizonyos kölcsönösszeget (pontosan kijelölt hitelcélra). A hitel pontos összegét, valamint a futamidőt, a törlesztés módját egy egyeztetést követő kölcsönszerződésben rögzítik a felek egymás között.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...