2021.06.02. 12:30:00 7701 267

Ha nyár, akkor selyem! Ezen tulajdonságai miatt húzd magadra és az ágyadra is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári meleg napokon bőrünk természetes és lélegző anyagokra vágyik. Tegyük félre a poliészterből készült darabokat és válasszunk inkább selymet! A selyemből készült ruházat segít komfortosabb test hőérzetet biztosítani éjjel és nappal is.

Selymebe burkolva - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Selymebe burkolva

Ne viselj olyan szöveteket az izzasztó időszakban, amelyek megakadályozzák a bőr megfelelő légzését és megfogják a nedvességet! Igaz, hogy a növényi eredetű anyagból készült ruhák, mint például a len és a pamut, még nedvszívóbbak, de nagyon bölcs dolog egy csinos selyeming viselése a nyári hónapokban tartandó fontos eseményeken.

A selyem sokak szemében számít luxus terméknek, azonban természetes puhasága és csodás fénye miatt az utolsó fillérig megéri az árát. Azt már kevesebben tudják, hogy a hernyóselyemből készült szövet, legyen akár ágyneműhuzatról, vagy intim és mindennapi viseletről szó, az elegáns küllemén túl különféle egészségügyi állapotok természetes ellenszere is lehet!

1. Javítja az alvás minőségét!

Selyemben aludni nem csupán az ára miatt luxus: Annyira kényelmes és pihentető, hogy népszerűsége egyre csak növekszik! A selyem változó éghajlaton is épp megfelelően szabályozhatja az alvó ember testhőmérsékletét, ezzel is hozzájárulva a minőségi alváshoz. Az anyag nem gyakorol nagy nyomást az emberi testre és követi a test mozgását.

2. Megelőzheti az allergia kialakulását!

Tudtad, hogy bizonyos szövetek nem csak bizonyos allergiás reakciókat súlyosbíthatnak, de ki is válthatják azokat? A selyem pedig éppen az ellentettjét végzi a bőrünkkel történő érintkezése során. A selyem hosszú és sima rostszálai amellett, hogy nem irritálják a bőrt, még az allergia vezető okainak számító mikroszkopikus poratkák ellen is védelmet nyújthatnak.

3. Selyemmel az ekcéma és asztma ellen? De úgy ám!

A selyem hipoallergén tulajdonsága miatt az érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott viselet. Sűrű szövetszerkezete megvédik a bőrt a nap folyamán felhalmozódó allergénektől, azzal, hogy távol tartják az atkákat, a port és az egyéb irritáló szennyeződéseket. A teljes mértékben szerves eredete miatt a legsúlyosabb bőrallergiák mellett is pihentető lehet benne az alvás.

4. Láthatatlan krémként lassítja az öregedést!

Mintha a selyem textúrájának időtállósága átragadna a viselőjére is. Bőrgyógyászok tanúsítják, hogy a selyem már egy rövid éjszakai pihenés után is képes szinte újjáéleszteni a bőrt az öregedés látható jeleinek lassításával. Míg a poliészter, de maga a pamut is inkább elvezeti a bőrről a nedvességet, addig a selyem ellazítja az idegrendszert és kisimítja a ráncokat.
A selyemmel történő érintkezés hatására a bőr anyagcseréje felgyorsul, ezért hosszútávú használata jelentős mértékben képes lehet a bőr állapotának javítására. Ki ne szeretné selyemre cserélni flanel pizsijét és pamut párnahuzatát?

5. Enyhülést hozhat a nők altáji fertőzéseire!

A visszatérő gombás eredetű fertőzések sajnos bármelyik hölgy életét képesek lehetnek megkeseríteni, azonban a selyem alsóneműk viselése már 6 hónap után jelentős javulást hozhat egy nemrég lezajlott tanulmány biztató eredményei szerint. A kiújulás lehetősége felére csökkent,míg a visszatérő tünetek erőssége is mérséklődött. A selyem ugyanis nem teremt meleg és nedves környezetet.

Forrás: www.radicesleep.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az egészség kis segítői, a csírák

Az egészséges táplálkozás egyre fontosabb szerepet játszik az életünkben, és a csírák fogyasztása egy kiváló módja annak, hogy belecsempésszünk egy kis extra tápanyagot és frissességet a mindennapi étkezésünkbe. Ezek az apró csodák tele vannak olyan tápanyagokkal, amelyek segíthetnek az egészségünk megőrzésében és az immunrendszerünk erősítésében.

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Gumis lepedő gond? Így hajtogasd!

Üdvözlünk a "Gumis lepedők hajtogatási fesztiválján"! Igen, jól hallottad, azért gyűltünk ma össze, hogy megünnepeljük a világ legádázabb sportágát: a gumis lepedők hajtogatását! Tudjuk, hogy sokan nem gondolják ezt olyan komoly tevékenységnek, mint mondjuk a hegymászást vagy a sakkot, de hidd el, a gumis lepedő hajtogatása legalább akkora kihívást tartogat, mint az említett sportok gyakorlása. Némi rutint igényel, de ha egyszer megtanulja az ember, könnyen és gyorsan elvégezhető.