2023.04.05. 12:15:00 6025 199

Ha húsvét, akkor húsvéti dalok! (Nem csak gyerekeknek!)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az óvodában az volt az egyik legjobb dolog, hogy minden kisebb-nagyobb ünnephez kapcsolódóan megvoltak a hangolódásra szolgáló versek és dalok - hála a szorgos óvónéniknek, akik megosztották ezeket velünk. Aztán, ahogy felnővünk, egyre szűkül azoknak az ünnepeknek a köre, amelyeket úgy igazán képesek vagyunk megünnepelni.

Húsvéti dallamok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti dallamok

Habár az igazi slágergyáros kétségtelenül a karácsony, a többi ünnephez kötődően is találunk igazán hozzáillő dalokat. Én most a húsvét kapcsán kezdtem el keresgélni, hogy a tavaszinak nem mondható időjárásban is legyen kedvem ehhez a máskor bárányfelhőkkel tűzdelt, de napfényes ünnep élvezéséhez. Remélem, mindegyik zeneszámba lesz kedvetek belehallgatni egy kicsit!

Csokinyuszis húsvét:

Közeleg a húsvét

Buborék együttes - Locsolkodó

Népzenei húsvét:

Bognár Szilvia - Ma van Húsvét napja

Szerelmes húsvét:

Bing Crosby - Easter Parade

Vallásos húsvét:

Lauren Daigle - You Say

Graves into Gardens - Elevation Worship

Travis Greene - Easter

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...