2017.02.18. 08:31:00 10232 291

Ha beragadt… – Megoldások egy bosszantó problémára
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztos Nálatok is előfordult, hogy a fogkrémes, ragasztós tubus teteje sehogy sem akart lejönni, illetve annak belső tartalma nem akart kijönni, bármennyire erőlködtél. Próbáltad szépen, próbáltad mérgesen, de sehogy nem ment. A tubus rendszerint ilyenkor a szemetesben landolt, Te pedig hamarosan a boltban találtad magad utánpótlásért.

Tubus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tubus

Bosszantó jelenség, ám van megoldás!

  • Ha a pillanatragasztó tetejével gyűlik meg a bajod általában, ez segíthet: használat után dugj egy gombostűt a nyílásba. A következő használatkor távolítsd csak el azt. Így biztosan kikerül majd a ragasztó a tubusból.

  • Nem bosszankodsz majd azon, hogy a csavaros tető odaragadt a tubushoz, ha a használat után egy kis darab frissen tartó fóliát raksz a tubus nyílása és a tető közé.

  • Figyelj a tubus tárolására is! Mindig függőlegesen tárold úgy, hogy a teteje legyen fent!

  • Ügyelj rá, hogy mindig tiszta legyen a tubus nyílása, illetve a tető is, mielőtt lezárnád! A lezárás után már ne nyomd meg a tubust!

  • Ha a csavaros kupak sehogy sem akar lejönni, ezt próbáld ki: melegíts vizet (még ne forrjon, de legyen nagyon meleg), majd mártsd bele a tubus tetejét, várj néhány másodpercet és csavard le a tetőt.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...