2017.03.23. 17:18:19 15553 338

Ha a WC-lefolyó mesélni tudna
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Főiskolás éveimben több ismerősöm bérelt közösen egy lakást. Egyszer egyikük hét végén a WC-be öntötte az otthonról hozott töltött káposztát: ahogy volt, rögtön az ételhordóból. Természetesen a lefolyó eldugult, pénzük szerelőre nem volt, így hetekig jártak a közeli uszodába zuhanyozni, és plázába WC-re. Azt hiszed, egyedi sztori? Nézd meg az alábbi képeket, vannak extrémebb esetek is!

 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com

Mosómedve

Az USÁban a mosómedvék gyakori látogatók a külvárosi házaknál. Képzeld el, milyen arcot vághatott az a szerelő, akit kihívtak egy dugulás miatt, és megtalálta annak okát: egy a lefolyóba szorult mosómedve tetemet...

Műfogsor

Képzelheted, mennyit keresték az elveszett műfogsort. Vajon pohárban volt az ágy mellett, és egyik reggel egyszerűen kiöntötték?

Pulyka

Nem, nem magától mászott a WC-be szegény szárnyas. Talán nem sikerült a sütés, szegény sült pulyka a lefolyóban végezte. Aztán persze ott megakadt.

Búza

Nos, a búzaszemek maguktól még nem is okoznának akkora problémát. Ami igazán baj az az, hogy egy 10 fontos (körülbelül 4,5 kilogramm) zsákban volt. Úgy meg már elég sok, még a legvastagabb csőnek is. Ötletem nincs, miért akart valaki így megszabadulni egy zsák búzától...

Kígyók

Ez a legfélelmetesebb. Az interneten számtalan kép tűnik fel, ahogyan a kígyók a lefolyókban felkúsznak, egészen a fajanszokig. Esetünkben dugulás miatt szerelőt hívtak, aki megtalálja annak okát, és tárcsázhatták is a vadállat befogót, hogy kiszedje a csőben rekedt 25 darab kígyót!

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...