2014.07.01. 15:11:46 14824 30

Gyönyörű falfestések: trendi a fa minta
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár nemcsak a nyaralás, hanem a lakásfelújítás és a szobafestés időszaka is. Szeretnél megfelelni a legújabb trendnek a otthonodban is? Akkor válassz alapnak egy világosabb színt és fess például egy fát a nappali vagy a gyerekszoba falára! Szuper ötlet és nem nehéz a kivitelezése sem, elvégre fát rajzolni mindenki tud, nem? Ha mégsem, akkor válassz egy neked tetsző falmatricát. Összegyűjtöttünk egy-két művészi falfestményt, amelyekből kitűnik, hogy a rajzfilmek mellett a fa motívumok dominálnak. Képes ötletgyűjtemény!

Fotó: jkwallpaintingrenovation.zohosites.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó: jkwallpaintingrenovation.zohosites.com
Fotó: KreálmányosdiFotó: Kreálmányosdi

Fotó: KreálmányosdiFotó: Kreálmányosdi
Fotó: KreálmányosdiFotó: Kreálmányosdi
Fotó: KreálmányosdiFotó: Kreálmányosdi
Zöld fák | Fotó: homedesigninspirations.comZöld fák | Fotó: homedesigninspirations.com
Fotó: mutni.comFotó: mutni.com
Fotó: webneel.comFotó: webneel.com
Fotó: 1x1falfestesFotó: 1x1falfestes

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.