2014.07.01. 15:11:46 15971 30

Gyönyörű falfestések: trendi a fa minta
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár nemcsak a nyaralás, hanem a lakásfelújítás és a szobafestés időszaka is. Szeretnél megfelelni a legújabb trendnek a otthonodban is? Akkor válassz alapnak egy világosabb színt és fess például egy fát a nappali vagy a gyerekszoba falára! Szuper ötlet és nem nehéz a kivitelezése sem, elvégre fát rajzolni mindenki tud, nem? Ha mégsem, akkor válassz egy neked tetsző falmatricát. Összegyűjtöttünk egy-két művészi falfestményt, amelyekből kitűnik, hogy a rajzfilmek mellett a fa motívumok dominálnak. Képes ötletgyűjtemény!

Fotó: jkwallpaintingrenovation.zohosites.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó: jkwallpaintingrenovation.zohosites.com
Fotó: KreálmányosdiFotó: Kreálmányosdi

Fotó: KreálmányosdiFotó: Kreálmányosdi
Fotó: KreálmányosdiFotó: Kreálmányosdi
Fotó: KreálmányosdiFotó: Kreálmányosdi
Zöld fák | Fotó: homedesigninspirations.comZöld fák | Fotó: homedesigninspirations.com
Fotó: mutni.comFotó: mutni.com
Fotó: webneel.comFotó: webneel.com
Fotó: 1x1falfestesFotó: 1x1falfestes

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.