2020.12.10. 13:59:38 10069 249

Gyógynövénnyel a női bajok ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A „női bajok”, mint menstruációs fájdalom, rendszertelen ciklus, stressz és felfázás a hidegnek köszönhetően sokszor felerősödnek. Több, mint fél éve eleve feszültebb egy kicsit mindenki a pandémia miatt, a stressz pedig felerősítheti a panaszokat. Védjük magunkat gyógyteákkal!

Cickafark - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cickafark

Sok lányt, nőt, asszonyt gyötörnek a menstruáció körül és közben jelentkező emésztési-, és alvászavarok, hangulatingadozások, és fájdalmak. Van természetes segítség, forduljunk a gyógynövényekhez hatékony segítségért!

Málnalevéltea

Premenstruációs szindróma kellemetlen tüneteit, görcsöket, hányingert, hasmenést hatékonyan csökkenti és a terhességgel járó reggeli hányinger is könnyíthető vele. Ezenfelül szoptatós kismamáknak tejserkentő hatású is, de ez már csak a hab a tortán.

Barátcserjetea és kivonat

Nem véletlenül számos menstruációs tünetekre csillapítására, megelőzésére ajánlott készítmény is tartalmazza. Alhasi görcsök ellen nagyon hatásos és a ciklus rendszerességét is segít helyreállítani. A barátcserje bizonyítottan befolyásolhatja a hormonrendszerünket, ezért, ha pajzsmirigy betegséggel küzdők, használata előtt egyeztessünk endokrinológusunkkal!

Cickafarktea

Támogatja a normál peteérést, ezért tehát görcsoldó hatása mellett az ovuláció előtti fogyasztása a megtermékenyülést is elősegíti. Édesítőszerek nélkül fogyasszuk!

Borsmentatea

Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb gyógytea világszerte, hiszen gyomorfájásra, hányingerre és más emésztési panaszokra gyógyír. Azt már kevesebben tudják, hogy nyugtató hatású is – ennek köszönhetően a stresszel és görcsökkel járó napokban megoldást nyújthat.

Kamillatea

A kamilla nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert, a premenstruációs tünetekkel járó alvászavarokat is elűzheti. Lehangoltság, depresszió okán is fogyasszuk bátran, de számoljunk enyhe hashajtó hatásával!

Hibiszkusz

Avagy a mályvacserje virágából készített teánk görcsoldó képessége miatt javasolt a nehéz napokban. De annyi pozitív tulajdonsága van, hogy akár minden nap is érdemes fogyasztanunk, hidegen vagy akár melegen. C-vitamint és antioxidánst bőven tartalmaz, fokozza a kollagéntermelést és segíti a vérnyomás csökkentését is.

Kasvirág azaz echinacea tea

Nem csak megfázásos tünetek kezelésére és immunrendszer erősítésre kiváló, de húgyúti fertőzések és alhasi megbetegedések kezelésének is remek eszköze. Felső légúti betegségek ellen is hatásos, ezért a koronavírus idején mindenképp érdemes időnként innunk egy csészényit.

Fogyaszd egészséggel!

Cikkünk pusztán tájékoztató jellegű, nem helyettesíti az orvosi szakvéleményt, javallatot.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...