2015.10.27. 12:19:38 7705 136

Gwen Stefani elrabolta Király Viktort! Jöhet az élő show!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Folytatódik a The Voice Király Viktor számára, bár eredeti mentora nem őt választotta a legutóbbi megmérettetésen, de egy másik zsűritag, Gwen Stefani lecsapott a tehetséges magyar fiúra! Így a show tovább düböröghet, és legközelebb már az élő adásokban láthatjuk Viktort. Wow!

Gwen Stefani, The Voice | Fotó: indavideo - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gwen Stefani, The Voice | Fotó: indavideo

Hogy miért olyan nagy dolog ez? Az amerikai The Voice adásait nagyjából 12 millióan nézik csak az Egyesült Államokban, a YouTube-on már több mint két millióan megnézték Viktor első szereplését , az iTunes letöltési listáján jelenleg a 9. helyen szerepel RnB kategóriában a legutóbb elénekelt dal (If I ain't got you).

Ha ez nem lenne elég, mostantól (reméljük) hetente énekelhet egy olyan zsűri előtt, ami tényleg világsztárokból áll. Ha most nem fedezi fel senki a magyar soul énekest, akkor soha, és reméljük, hogy az ő sikerével a hazai tehetségekre még jobban figyel majd a világ, vagy legalább mások is felbátorodnak Viktor sikerén.

Viktor ellenfele valóban csodálatos hangi adottságokkal rendelkezik, és sokan a végső győzelemre is esélyesnek tartják, így nem hibáztathatjuk Adam Levint a döntéséért.

Jordan Smith Adel "Set Fire to the Rain" című dalát énekelte:

Ez volt Viktor produkciója (Alicia Keys: If I ain't got you)

És így lopta el Király Viktort Gwen Stefani, gyakorlatilag habozás nélkül:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...