2015.03.08. 18:39:36 11543 185

Gondolatok nőktől nőknek – Nőnapra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nőknek lenni néha nehéz, máskor felemelő. Nőnek lenni boldogság, és gyakran bolondság. Nőnek lenni annyi, hogy néha nem értjük a férfiakat, és ők sem minket…és mi sem magunkat. Nőnek lenni annyit tesz, mint szépnek, illatosnak, kívánatosnak lenni, a másik pillanatban slampossá, kövérré, „kóróhajúvá” válni. Ha nő vagy, nincs egy rongyod se, de mégis mindenből csodát varázsolsz.

Frézia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frézia

Talán önzőség, de szeretem a nőnapot. Nem, nem az ünneplést, vagy azt, hogy mi vagyunk a középpontban. Még csak virágkötő ismerősöm sincs, hogy miatta szeretném. :) Az ok csak annyi (és talán naivság), hogy én tényleg úgy érzem, hogy ezen a napon a teremtés koronái, a párunk, a kisfiúnk/a nagyfiúnk, az apukánk, az öcsénk, a bátyánk, az apósunk, a nagypapánk, a legjobb („ténylegcsak”) barátunk, a nagyszájú haverunk, a főnökünk, a férfi kollégáink valóban szívből kedveskednek nekünk, nőknek.

De jó érzés felköszönteni az Anyukámat, a Barátnőimet, a nőismerőseimet is, és ha kell, ezen a napon is emlékeztetni őket: egytől egyik csodálatosak.

Mi ezzel a dalos-verses-vicces csokorral kívánunk minden Nőnek Boldog Nőnapot!

Szomszédnéni: Mit jelent a nők testbeszéde?

Néha (gyakran?) még mi nők sem vagyunk 100 %-ig biztosak, hogy egy-egy mondattal, mozdulattal mi is volt a szándékunk. Íme, egy kis gyorstalpaló néhányunknak (sokunknak?) és minden férfinak:

Mohamed Fatima, Radics Gigi, Tóth Vera: Mennyit ér egy nő?

Akár Cserháti Zsuzsa előadását, akár a feldolgozást halljuk, néhanapján mi is feltesszük magunknak a címben szereplő kérdést.

John Lennon: Woman

Mintha meglenne a válasz az előző kérdésre…

József Attila-Ágnes Vanilla: Nő a tükör előtt

Egy régi vers kevésbé régi feldolgozása örök érvényű igazságokkal. Azért néha el tudunk bánni szegény férfiakkal…

Magna cum laude: Átkozott nők

Valljuk be, a dal szövege szinte szóról szóra igaz… :)

Hooligans: Nőben a boldogság

Az előző cím ellenére, azért ugye hogy ugye?:)

Halott Pénz: Helló Lányok!

Hát, mit is mondhatnánk így a végére? Helló Fiúk!:)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...