2020.12.06. 17:27:49 10171 278

Forró csoki, akár Mikulásra is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a pároddal, barátnőiddel még mindig meglepitek egymást Mikulás alkalmával, vagy éppen a gyerkőcöd nagyobb már, a csomaghoz már idősnek gondolod, de azért szeretnéd meglepni valami finomsággal a nagyszakállú ünnepén, a következő recept telitalálat lesz!

Forró csoki - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forró csoki

Készíts forró csokit, de nem akárhogyan! Rétegelj, csomagolj, csalj örömöt a többiek arcára!:-)

Forró csoki, házilag

Először is szükséged lesz 2 db, hosszúkás csavaros tetejű üvegre (a lenti hozzávalók 2 személyre elegendőek), valamint a következőkre:

-1 evőkanál cukor

-1 evőkanál barna cukor

-1 teáskanál vaníliás cukor

-20 gramm étcsoki, összetörve

-2 evőkanál kisebb méretű pillecukor

-2 evőkanál kakaópor

-kevés őrölt fahéj

-egy csipet só

-3 dl tej (ha ajándéknak szánod, elhagyható)

A cukrokat, fahéjat, étcsokit, kakaóport, vaníliás cukrot és egy csipet sót rétegezd egymásra az üvegpohárban. Minél változatosabb, annál jobb! A tetejére mehet a pillecukor, majd zárd le az üveget. Elkészítés előtt forrald fel a tejet, majd a pillecukor kivételével az üveg, üvegek tartalmát óvatosan keverd el a tejben, amíg finom krémes, kakaót nem kapsz. Ha kész, a tetejére mehetnek a pillecukorkák!

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...