2022.05.17. 12:45:00 7096 213

Forró a véred? Legyen forró a zenei aláfestés is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valljuk be, néha tényleg szükség lehet némi tuningra, ami a hangulatot illetni. A legálisan és legkönnyebben hozzáférhető afrodiziákum pedig a zene. Éppen ezért mindenkinek jól jöhet egy olyan személyes lejátszási lista létrehozása, amely felfűti a hálószobát.

Érzelmes muzsika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Érzelmes muzsika

Pikáns szöveg? Fülledt dallamok? Erotikus videóklip? Az alábbi 8 dalból álló összeállítás inkább a nagyközönség számára kevésbé ismert produkciókra fókuszál, de 1-1 számunkra is ismert zene is felcsendül közöttük. Használd a listát alapnak, amit a saját kedvenc, hangulatba hozó zenéiddel is ki tudsz egészíteni! Melyik dal szabadítja fel a benned rejlő fenevadat?

Ariana Grande, The Weeknd - Love Me Harder

D'Angelo - Untitled (How Does It Feel)

Ed Sheeran - Thinking Out Loud

Lana Del Rey - West Coast

Marvin Gaye - Sexual Healing

Miguel - Adorn

The Soho Dolls - Stripper

The Weeknd - Earned It

Forrás: www.ohlala.ca, www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...