2020.03.17. 15:54:08 11829 310

Fontos! Segítségre lenne szükséged? Itt kérhetsz, és adhatsz is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokat gondolkoztunk, hogy segítő szándékú, hasznos tippeket és a legfontosabb legfrissebb híreket tartalmazó cikkeinken kívül mivel lehetnénk a köz javára a jelenlegi, elszomorító helyzetben. Mivel országosan rengeteg regisztrált felhasználóval rendelkezünk, arra gondoltunk, hogy mozgósítunk benneteket és biztosítunk számotokra egy helyet, ahol megoszthatjátok ki, mivel és hol tudna segíteni annak, aki rászorul.

Segítő kezek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Segítő kezek

Így tudsz segíteni vagy segítséget kérni rajtunk keresztül

Legyen az akár bevásárlás, gyógyszertár, gyermekfelügyelet, felhalmozott élelmiszer, papíráru megosztása, főzés, mosás, kutyasétáltatás időseknek vagy bármi más, amire szükséged lenne, vagy, amit esetleg másoknak fel tudsz ajánlani, akkor kérlek a következőket tedd:

Facebook oldalunkon felül találni fogsz egy posztot, ami alá kiírhatod mivel tudsz segíteni és hol. Vagy azt, hogy mire lenne szükséged és hol. Remélhetőleg hamar egymásra találtok, mi abban segítünk, hogy megosztjuk, biztosítjuk a felületet számotokra.

Formailag kérjük így járj el:

Írd meg nekünk azt, hogy ki vagy, hol és minden tudnál segíteni, illetőleg mire lenne neked szükséged.

Név - Helység - Segítség jellege

Elsősorban önkéntes és ingyenes felajánlásokat várunk, nem a vállalkozásokat, hanem a magánszemélyeket szeretnénk támogatni, összekötni!

Ha mással nem, információval biztosan tudsz szolgálni, segíteni.

Néha tényleg csak információra van szükségünk, hogy ne fussunk felesleges köröket. Így, ha például alapvető élelmiszerek lelőhelyeiről van infód, ne tartsd magadban, lehet, hogy valakinek nem volt ideje, lehetősége még bevásárolni, és nincs neki például tojása vagy vöröshagymája. (Mint például nekünk..., de mi megfogjuk oldani)

Tehát például így oszd meg az információt:

Győr - A marcalvárosi Lidlben van még liszt.

A győriek tudni fogják, hogy miről van szó.

Reméljük, hogy Facebook oldalunkon összefutnak a szálak, és sikerül pár embernek segítenünk!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Jól jön egy kis segítség? 10 reményteljes gondolat a mentális tarsolyodba

Olykor-olykor ránk virradnak olyan napok, melyeket hála helyett inkább a fejünkre húzott paplan mozdulatával köszöntünk. Megtépázottnak, alulmotiváltnak és szellemi-fizikai erőtől fosztottnak érezzük magunkat. Szerencsére több jó hírünk is van ilyen helyzetek, amelyek kellő pszichikai munícióval látnak el bennünket ahhoz, hogy erőt merítsünk a „továbbiakhoz”.

Franciaországban egyre több a száz év feletti ember

Egyre több száz év feletti ember él Franciaországban, és megjelent egy új korcsoport, a "szuperszázasoké", amelybe azok tartoznak, aki 110 év felettiek - derül ki a francia Demográfiai Tanulmányok Nemzeti Intézetének (INED) egy szerdán közzétett tanulmányából.

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?