2018.12.26. 10:55:56 8520 254

Földrengés volt hajnalban Szicíliában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Földrengés rázta meg éjjel 3 óra 19 perckor a szicíliai Catania térségét, nem hivatalos adatok szerint tíz ember sérült meg, egy 80 éves férfit összedőlt lakóháza romjai alól emeltek ki.

Szicília - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szicília

A 4.8-as erősségű rengés epicentruma Viagrande és Trecastagni térségében volt Cataniától északra.

A legtöbb kár Fleriben és a szomszédos Zafferana Etnea kisvárosában történt, ahol a felébredt lakosok kirohantak az utcára. Tíz ember sérült meg, több épület szenvedett kárt, megrepedt vagy bedőlt.

A Catania-Messina autósztrádát lezárták. A cataniai repülőtér működik.

Az Etna december 24-i kitörése óta 73 földrengést mértek, ez volt eddig a legerősebb.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...