2017.07.28. 17:01:30 14445 346

Fogadjunk, hogy te is örülnél 10.000.000 Ft-nak! Ki nem?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem igazán ismerünk olyan embert, aki ne örülne, ha hirtelen 10.000.000 Ft készpénzzel lenne gazdagabb, de 500.000 Ft-os nyereménnyel is valószínűleg madarat lehetne fogatni bárkivel. Nálunk minimum 50.000, maximum 10.000.000 Ft-ot nyerhetsz! Csak rajtad és a szerencsén múlik!

Pénznyeremény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénznyeremény

Új otthonra gyűjtesz? Végre beindítanád a vállalkozásod? Nagyobb autó kellene? Esetleg egy nagy családi nyaralás a szíved vágya? Játssz velünk, és nyerj pénzt az álmaidra!

Ha már Te is a tagja vagy a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin közösségének, akkor térj vissza hozzánk mindennap, hogy növelhesd nyereményedet és ne maradj le az újdonságokról sem! (Ha már regisztrált tag vagy de nem vagy biztos benne, hogy csatlakoztál az új nyári játékhoz, lépj be a profil oldaladra és ellenőrizd!)

Új látogatóinknak:

A PROAKTIVdirekt nyereményjátékkal akár milliókat is gyűjthetsz, közben garantált ajándékokat kaphatsz, élvezetes partnerjátékokban vehetsz részt, és érdekes magazincikkeket olvasgathatsz. Regisztrálj itt, a játék ingyenes!

Tippek mindenkinek!

Így érdemes a PROAKTIVdirekt nyereményjátékba belevágni:

  1. Lépj be mindennap a profilodba! (1000 Ft-ot írunk jóvá a számládon naponta, ha ezt megteszed.)
  2. Olvasd magazincikkeinket, és növeld a nyereményszámládon látható összeget napi maximum 2000 Ft-tal! Kérj e-mail értesítést itt>>
  3. Keresd a további pénzgyűjtési lehetőségeket az oldalunkon:
  • például oszd meg cikkeinket (10.000 Ft jóváírást kapsz a nyereményalapodhoz, ha valaki a megosztásod által regisztrál),
  • hívd meg barátaidat (szintén 10.000 Ft jár virtuális számládra minden regisztráció után),
  • válaszolj kérdéseinkre (3000 Ft/kérdés),
  • vagy regisztrálj partnereinknél is, vegyél részt partnerjátékainkban, így akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is megnyerhetsz a szeptemberi sorsoláson.
  • Ráadásul, további kuponokra, kedvezményekre vagy tárgyi nyereményekre is szert tehetsz!

Legyen ez az év a Te éved! Légy a közösség aktív tagja, és nyerd meg, ami téged illet!

Csatlakozz most>>

A következő sorsolás időpontja: 2017. szeptember 12.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...