2023.10.04. 10:05:00 5496 196

Fogadd örökbe kedvenc vadállatodat az Állatok Világnapján!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma van Assisi Szent Ferenc - az állatok védőszentjének - emléknapja, ami 1931 óta azért is emlékezetes, mert e napon tartják az Állatok Világnapjának ünnepét. A környezetvédők azt az üzenetet szeretnék átadni, hogy akárcsak Assisi Szent Ferenc, mi is gondoljunk úgy a minket körülvevő állatvilágra, mint szerethető lényekre.

Afrikai állatok védelme - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Afrikai állatok védelme

Az emberek és az állatok egyre távolodnak egymástól, már ami az általános élőhelyet illeti. Sajnos az állatoknak az élőhelye azzal arányban csökken, ahogyan mi egyre több helyet követelünk magunknak.
A szűk környezetünkben élő (házi)állatok jólétéről egyszerűen gondoskodhatunk, azonban ne higgyük azt, hogy a távoli vagy egyenesen egzotikus helyeken élő, de veszélyeztetett állatokért nem tudunk tenni!

Ahogyan egyre több állatmenhely és állatkert is lehetővé teszi a jelképes örökbefogadást, amely révén anyagi támogatás révén járulhatunk hozzá egy-egy konkrét állat mindennapi ellátásához, úgy vadon élő állatok jövőjét is biztosabbá tehetjük adományaink segítségével.
Amennyiben különösképpen kedveled az alábbi hat állatfaj valamelyikét, ezen a linken elindíthatod az “örökbefogadását”:
Barnamedve, jegesmedve, óriáspanda, vidra, hiúz vagy farkas.

Hazai állatkertjeink fennmaradásához szintén hozzájárulhatsz, amennyiben kicsit személyesebben is szeretnél kötődni az általad támogatni kívánt állattal.
Nem csak az ország legismertebb és legnagyobb állatkertjei - mint például a budapesti vagy a pécsi, esetleg éppen a győri állatkert - teszik lehetővé ezt a szép és igen jelentős gesztust a számunkra, de a következő ugyancsak fontos munkát végző intézmények is:
a Veszprémi Állatkert,
a Gyöngyösi Állatkert,
a Miskolci Állatkert,
és a Jászberényi Állatkert.

Az állatkertek ezen a világnapon általában különleges programokkal is várják a látogatókat, így érdemes kihasználni a szép őszi időjárást arra, hogy személyesen válasszuk ki azt az élőlényt, akit figyelmünkkel fogunk kitüntetni. Az örökbefogadás jellemzően adott példányok kapcsán és egy meghatározott minimum összeg felajánlásával lehetséges, de akárcsak a belépőjegyünk árával is elkezdhetjük a jótékonykodást.

Forrás: wwf.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...